- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Nem rossz az csak fukar. Én azért ajánlottam ezt a programot mert nekem, több gépen is segített egy hangyányit, kárt meg egyiken se csinált. (Mindegyik gépem 2 magos procival rendelkezik.)
Pl. én router mögül netezek, Vista tűzfallal, viszont G DATA antivirust használok ami köztudottan gépigényesebb az átlagnál, dupla motorral rendelkezik stb. Van TV-tuner kártyám, be van töltve a PVR2 szoftvere és egy rakás szolgáltatása a rendszerben. Szerinted szükségem van bármelyikre is amíg mondjuk leülök 1 órát Counter-Strike-ozni? Nincs szükségem egyikre se, ezért egy klikkel kikapcsolom őket, majd ha kijátszottam magam visszakapcsolom.
Elhiszem, hogy tele van a piac ilyen internet turbo, gameturbo és hasonló szarságokkal, én csak kiválasztottam azt ami talán ér is valamit. A P2P turbot csak azért csaptam hozzá mert ha már azt ígértem, hogy bemutatom az összes IObit szoftvert akkor be is mutatom. Aki használja használja, aki nem az nem.
-
Narxis
nagyúr
A 2-4 magos cpu-k kora még egy kicsit odébb van, kis hazánkban biztos, de még nyugatabbra is max. 2 mag elterjedt.
Itt egy megbízható felmérés a játékosok hardveres/szoftveres ellátottságáról: Steam hardware survey
2009 áprilisi
Amúgy nem rég volt egy kötetlen beszélgetés Budai Péter és a Microsoft Magyarország szervezésével már nem is tudom hol, lehetett kritikákat is mondani akár a Vista-ról, akár a Win 7-ről. Itt mondta el az egyik Microsoft fejlesztő, sajnos a nevére nem emlékszem, hogy a Vista kezdeti stádiumában még azt gondolták, hogy nem a magok száma lesz a meghatározó hanem a CPU frekvenciája... talán techneten kint is van ennek a beszélgetésnek a tartalma, de lehet indexen olvastam, már nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged