Hirdetés
- Yettel topik
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Garmin topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem rossz az csak fukar. Én azért ajánlottam ezt a programot mert nekem, több gépen is segített egy hangyányit, kárt meg egyiken se csinált. (Mindegyik gépem 2 magos procival rendelkezik.)
Pl. én router mögül netezek, Vista tűzfallal, viszont G DATA antivirust használok ami köztudottan gépigényesebb az átlagnál, dupla motorral rendelkezik stb. Van TV-tuner kártyám, be van töltve a PVR2 szoftvere és egy rakás szolgáltatása a rendszerben. Szerinted szükségem van bármelyikre is amíg mondjuk leülök 1 órát Counter-Strike-ozni? Nincs szükségem egyikre se, ezért egy klikkel kikapcsolom őket, majd ha kijátszottam magam visszakapcsolom.
Elhiszem, hogy tele van a piac ilyen internet turbo, gameturbo és hasonló szarságokkal, én csak kiválasztottam azt ami talán ér is valamit. A P2P turbot csak azért csaptam hozzá mert ha már azt ígértem, hogy bemutatom az összes IObit szoftvert akkor be is mutatom. Aki használja használja, aki nem az nem.
-
A 2-4 magos cpu-k kora még egy kicsit odébb van, kis hazánkban biztos, de még nyugatabbra is max. 2 mag elterjedt.
Itt egy megbízható felmérés a játékosok hardveres/szoftveres ellátottságáról: Steam hardware survey
2009 áprilisi
Amúgy nem rég volt egy kötetlen beszélgetés Budai Péter és a Microsoft Magyarország szervezésével már nem is tudom hol, lehetett kritikákat is mondani akár a Vista-ról, akár a Win 7-ről. Itt mondta el az egyik Microsoft fejlesztő, sajnos a nevére nem emlékszem, hogy a Vista kezdeti stádiumában még azt gondolták, hogy nem a magok száma lesz a meghatározó hanem a CPU frekvenciája... talán techneten kint is van ennek a beszélgetésnek a tartalma, de lehet indexen olvastam, már nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali médialejátszót?
- Parkside szerszám kibeszélő
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- OpenMediaVault
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- További aktív témák...
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- Samsung SyncMaster S23A350H 24" LED Monitor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest