- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Ugyan, lassan már a hűtőszekrényen is 5 megás kamera lesz ledes villanóval... Nem azért teszik ezt bele, mert annyira létszükséglet, hanem mert 1-gyel több fícsör. Nem tudom, te mennyire szeretnél egy 10 collos izével fotózgatni, de én egyáltalán nem. És szerintem túl sok user se...
-
kolosanyi
veterán
Azért felesleges, mert egy ekkora döggel ki a fene akar fényképezni? Kényelmetlen, nagy, idiótán néz ki, és még sz@r képet is lő.
(#41 ) Tim82
Igen, de senki se alkalmazza, kivéve pár kínai gyártót. Szóval mégse az igazi.
(#46 ) dlaj
Ne sarkíts! Egy szóval se mondtam, hogy a multimédiás cuccok semmire se jók. Ellenben egy tableten felesleges a kamera. Ha tudom, hogy fotózni megyek, és "nagy" készüléket kell magammal vigyek, akkor ott a fényképezőgép. Ha meg csak spontán jön valami, amit le akarok kapni, akkor ott a telefon, az mindig nálam van. Ellenben egy tablet nem. Na ezért tartom feleslegesnek a kamerát tableten...
-
kolosanyi
veterán
Például ott van az USB perifériák kezelése, a 2 mag jobb támogatása. De számít a GUI is, nem csak a csicsa miatt, hanem ez kihasználja a nagy kijelzőn a több teret, ami rendelkezésre áll. A Ginger stb azért nem a legjobb, mert ugyanazt a felületet kapod, mint a telefonon, csak nagy méretben. Használható, csak nem otimális.
-
kolosanyi
veterán
Egyik legjobb HC tablet eddig. Tényleg korrekt iparosmunka. Még egy kicsit eshetne.az ár, és akkor azt mondom, okés. 100 körül el tudnám képzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- A HMD visszalép az USA piacáról
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest