- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NewZoo
csendes tag
válasz
GabeTheWhite #6 üzenetére
Szerintem akárki akármikor a hétvége folyamén kilátogatott, nem találkozott az általad említett gusztustalan körülményekkel... Rend volt, tisztaság. Egy takarító cég emberei gondoskodnak róla.
A veréssel fenyegetőzés kicsit durva, ugyanis az ICL vezetője jómagam vagyok, és mivel nem stílusom verekedni, nem hinném, hogy valaha is bárkit megfenyegettem volna
Kedves azt hiszem Wizard, aki logója épp kint van a rendezvényünk oldalán, mint partner?
Érdekes dolgok ezek... -
Daywalker
addikt
válasz
GabeTheWhite #6 üzenetére
Bocs, de erre nincs rálátásunk és nem is kívánunk vele foglalkozni. Ott voltunk, megnéztük, senki sem akart megverni és senki sem fenyegetett meg. Most minek írjak olyat, ami nem történt meg, vagy amiről nem tudunk? Ha pedig nem tűnt volna fel, akkor ez egy Acer blog, nem ICL blog. Ennek a cikknek a témája nem az ICL, hanem az Acer által adott eszközök, így nem is kívánunk az ICL ügyeivel foglalkozni sem most, sem később.
A cikkért kapott pénzt én nem találtam meg, de ha neked sikerült, akkor kérlek szólj, mert van elég adósságom amit ki kéne fizetnem, és jól jönne egy kisebb összeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged