- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
szerintem van egy statisztikájuk arról, hogy milyen témájú cikkekre van a legtöbb letöltés. az i/o mivel komoly téma és nem bulvár, ennek megfelelően nem kapkodnak vele, nem hoz letöltést...
lekell szarni, angol oldalakon már rég mindent elolvashatott az ember. amúgy is rendkívül lassan reagál a lapcsalád a hírekre. -
edward2
addikt
Nem nagyon pörög a prohu a Google I/O hírek leközlésével. Már vége is az egésznek és semmi?
-
B1T3
addikt
válasz
zsirfecske #129 üzenetére
Egyrészt a linkkel nem neked válaszolt, másrészt a cikkben ott az itcafés link, amely jobban lefedi az eseményt.
-
ZooLee
senior tag
Pihennek? Azért amiket most bemutogattak, azzal igen nagyot léptek előre, igaz nem atomvillanás, csak olyan suttyomban eleresztett galambok, de azért szerintem ütnek, ha majd megérezzük teljes egészében. (Az Applenek nem is tudom mit kellene mutatnia egy hónap múlva, hogy tartani tudja a tempót...)
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A lényeg itt az, hogy úgy lépett előre az Android ekoszisztéma, hogy nem volt rendszerfrissítés, az új API-kkal egyszerre lehet az appokat minden verziójú és méretű Androidra fejleszteni, az új Google szolgáltatások is megjelennek minden készülékre frissítésekkel (összehangolva PC-kel, sőt akár iOS eszközökkel), szóval ha minden naprakész lesz amint frissülnek a Google és Play Store-os appok, minek egyáltalán körülményes rendszerfrissítés?
-
ibenny
senior tag
Hol az új Android-verzió? Hol az új Nexus-telefon (nem, az S4 nem az)?
Ez így nagyon semmitmondó volt.
-
SkyLaci
őstag
válasz
kakuk.tamas #114 üzenetére
-
zsirfecske
addikt
srácok hol az i/o cikk? indexen órák óta kint van, az MA meg nem készül az év legfontosabb google eseményére?
-
Pőze
aktív tag
Akkor nem lesz új Android verzió? Novemberig ez marad?
-
HardRic
addikt
eddig dropboxba töltöttem fel a fényképeket, de most ez a google plus-os olyan jóra sikerült, hogy az összes fényképpel átköltözök oda. Kár, hogy semmi ismerősöm nem használja, share-elni is fasza lenne, de arra akkor marad a fb meg a twitter.
-
haxxika
senior tag
-
NandorHUN
addikt
Egyszerűen komolyan nem értem miért van oda mindenki ezért a Nexus S4-ért, ami gyakorlatilag értem hogy "kevésbé" laggos (sokak szerint egy megfelelő romos S4 sem laggol, illetve 9500-as már gyárilag sem) meg a frissítés szemponjából kedvezőbb, de egy csomó jó képességét így elveszik a telonak
-
crhis86
tag
válasz
kakuk.tamas #114 üzenetére
De független lesz, csak úgy mondták, hogy mivel csak az amerikai playstore-on lesz kapható, használható lesz mindkét nagy hálózaton.
-
Johnny194
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #110 üzenetére
nagyon köszönöm
-
SkyLaci
őstag
válasz
kakuk.tamas #110 üzenetére
Nem pont azt mondták hogy független a Google-féle S4?
nem -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Johnny194 #108 üzenetére
Új Google Music (Play webes felületén keresztül frissíthető;nemsokára nálunk is lesz MusicStore), új Google+ (Play webes felületéről frissíthető), nemsokára új Maps, jobb, gyorsabb funkciókkal (a netes Maps is változik; maps.google.com/review oldalon íratkozhatsz fel). (Áll) Nexus teló, ami egy Samsung Galaxy S4-et jelent, nyílt bootloader-rel, stock Androiddal. De (nyilván) csak US T-Mobile és AT&T verzió, függetlenül lehet nem lesz... ( :@) (Playből rendelhető, 650 dollár). Új Google Search (ez is frissíthető), a Chrome asztali verziójában (is) működik a hang alapű keresés.
Új Android nuku. Ezek jutottak eszembe, de katt át az ITCafe-ra! -
SkyLaci
őstag
válasz
kakuk.tamas #106 üzenetére
Ugyan már, ki jön egy frissítés a "Nexus S4"-re és 2 nap múlva már bárki aki akarja felteheti a sima S4-ére. Szerintem akik inkább egy Google Editiont szeretnének, azok nem riadnak vissza egy kis romolástól.
-
Johnny194
aktív tag
lemaradtam...
valaki röviden össze tudná foglalni röviden az újdonságokat? -
-
Simba86
senior tag
kezdik átvenni a wp minimalista, szögletes, alapszínes baromságait, egyáltalán nem megnyugtató...
-
SkyLaci
őstag
ami a designt illeti nem túl megnyugtató kép : http://www.theverge.com/2013/5/15/4333406/android-4-3-confirmed-google-developer-site
-
-
SkyLaci
őstag
attól tartok hogy egyszer csak előhúzzák a zsebükből az android 5.0-át ezzel a ronda UI-al, amit a music is kapott, és a play is (bár az sosem volt holo)...inkább azt kívánom lassan hogy ne is legyen új verzió
az is furcsa hogy az Galaxy S4 Google Edition-ön "csak" 4.2 van, mintha nem is akarnának bemutatni új verzát
-
B1T3
addikt
Ugye, hogy ugye.
Másik topikban le is írtam a véleményemet róla.
„Ez az új Google Play Music nagyon ronda lett (főképp a színvilág miatt). Az eddigi Holo felülethez nagyon jól illeszkedő, sötétkék téma helyett kapott egy narancssárga + fehér témát, és az egész koncepciója a Play Store-ra hajaz. Úgy látom, a cover flow-szerű albummegjelenítést is kiszedték, ami mondjuk csak az eye candy mivolta miatt tetszett.
Nem lenne vele baj, ha lenne több elérhető téma. Pl. nem hiszem, hogy nagy ördöngösség volna egy az eddigi sötéthez hasonlító színösszeállítást mint opciót belepakolni.Az is gáz picit, hogy a billentyűzár feloldása után néha fél mp-ig az albumborító helyett egy nagy szürkeség látható, mert addig tart betölteni, ami fogható lenne a telefonra is (Galaxy Nexus), de nem hiszem, hogy nem lehetne normálisan leprogramozni, elvégre az előző verzióban ilyen gond nem volt. Amúgy az látványos, hogy a cover nem statikus, hanem kicsit úszkál.”
-
SkyLaci
őstag
a Music elég randa lett (szebb volt a régi holo felület..na sebaj majd használok mostantól Apollot)
A Hangouts-ban meg nem lehet látni hogy ki elérhető, és minden névjegyet felkínál ami teljesen felesleges, sőt zavaró..szerencsére a "frissétések eltávolításával" visszakapható a jól bevált Talk. -
SamS20
senior tag
válasz
Menthirist #92 üzenetére
És mi került ki? Valami link vagy valami infó róla?
-
benco
tag
Nah itt nem sok minden volt android szempontból!
-
amúgy a keynote előtt "véletlenül" kikerült némi infó a 4.3-ról a google developer site-ra, de az nagy csalódás hogy itt nem mutattak semmit se belőle
-
tomatos
aktív tag
válasz
Menthirist #84 üzenetére
Nekem sem megy Nexus 7-el, Xperia T CM10.1 ok
-
SkyLaci
őstag
frissült Google Music, és Search (újraindítás után jöttek)
-
Bambalazs
senior tag
Áááááá istenkirááály!!! Nem kell többé belépve maradni Gmailben.
Próbáljátok ki, nagyon baba! -
-
haxxika
senior tag
válasz
Menthirist #82 üzenetére
Ugyan ezt nézem én is, hogy S3-ra lazán töltöm, Nexus 7-et pedig nem engedi -.-
-
-
SkyS1gn
félisten
Lesz még valami komoly?
-
-
desigo
senior tag
Babelről valami infó?
-
válasz
tamas.nick #76 üzenetére
köszi
-
tamas.nick
aktív tag
-
-
Scoobyka
addikt
válasz
Menthirist #71 üzenetére
404. That’s an error.
The requested URL /preview was not found on this server. That’s all we know.
nekem ezt dobja a linked ....
-
SkyS1gn
félisten
...
-
-
-
Bambalazs
senior tag
válasz
Menthirist #68 üzenetére
Tisztelet neki, hogy hangszál betegsége ellenére kiállt a közönség elé.
-
Scoobyka
addikt
válasz
Menthirist #68 üzenetére
A vatikanos-t hogy hoztak elo mapsen...az valami eszmeletlen durva volt.
-
hát a maps.google.com/preview még nem él
mindenesetre regelek
nah, larry page?
-
tipuka
addikt
na mi az, várjuk a messiást? - nyugi én is köztük vagyok
-
válasz
Bambalazs #62 üzenetére
részben mindenképpen jó lenne a google-nek hogy csökkentse a szegmentálódást. ugyanakkor azért a cégeknek okuk volt a saját felületekre, mégpedig az, hogy ebben is elkülönülhessenek egymástól, meg tudják mutatni hogy én vagyok a htc, vegyél engem mert milyen szép az androidom... mert ha adva van ugyanaz az os, ugyanaz a proci, ram, akkor max némi formaterv-eltérés az, ami differenciál...
-
SamS20
senior tag
hát itt már nem lesz új OS verziószám bemutatás :/ nagyon a végén vagyunk már
-
Bambalazs
senior tag
-
Xaels
félisten
US Only, US Only... Eddig nem túl sok minden volt amire felhúztam a szemöldököm. Az meg baromira nem hiszem, hogy jót tesz a piacnak, hogy az S4-et így felkarolja a Google akár sokat fizetett a Samsung akár nem.
-
Bambalazs
senior tag
GMaps iPadre. VÉÉÉGRE!!!
-
-
Mate
nagyúr
válasz
Menthirist #57 üzenetére
Nekem annyira nem
ZTE telefonom van, így andorid frissítés nem igen érint engem, mert jb-t se fogom megkapni
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Menthirist #54 üzenetére
-
Mate
nagyúr
válasz
Menthirist #53 üzenetére
Ugyan ezt én is elmondhatnám, csak én nem mostani hétvégén, hanem előtte lévőn mutattam meg
-
Google maps was Sleek, beautiful, simple, and let's not forget, accurate
-
hétvégén mutattam szüleimnek a magyar street view-et... néha az ember el is felejtkezik arról, hogy nekünk ez nem akkora hatalmas csoda (hisz nap mint nap hasonlókat látunk és tapasztalunk), de anyámék csodálata hihetetlen volt
megnéztük hogy néz ki a szülőfalujuk, vagy rég látogatott helyek
csodálatos volt
csípem én a google-t, na
-
nah, most jön a Babel?
szerk: nem
-
igen, tudom... a magyar hangfelismerés is remekül megy (sms-eket és emaileket diktálok néha), de kártyás válaszokra nem képes, mert a knowledge graph még nincs magyar nyelven (ugye most mondták hogy most egészítik ki még vagy 7 nyelvre)...
mindenesetre taskerrel és hangfelismeréssel ennek ellenére tudok magyarul appokat indítani
-
kovsol
titán
válasz
Menthirist #49 üzenetére
Meglepően jól felismeri amúgy a magyar beszédet is kereséshez. Nexus 7 el sokat használom. Viszont ez a felolvasás, meg parancsok elfogadása azt tuti csak angolul fogja megcsinálni.
-
-
Maxentius
addikt
válasz
Menthirist #46 üzenetére
Áh, az minimum egy hét lenne, mire kijönne - ha jön.
-
-
-
kovsol
titán
Az indiaiak elárasztották a google-t ?
(#47) Menthirist ne is mond, nap mint nap melóban velük kell együtt dolgozni. Néha nagyon nem úgy gondolkoznak mint mi.
-
Maxentius
addikt
válasz
Menthirist #39 üzenetére
Oh, akkor nem szóltam.
-
hát mindent megtesznek hogy felpörgessék a google + használószámot
-
-
Bambalazs
senior tag
válasz
Menthirist #40 üzenetére
Elhiheted, hogy 257 ismerősöm közül legalább 30 be van állítva "Only important" megjelenítésre.
Naaaa, új Hangouts! Viszlát, Google Talk?
-
válasz
Bambalazs #38 üzenetére
ami teljesen jól használható ha megfelelő barátaid vannak felvéve (nem 1200 mint egy rakat mai gyereknél) és megfelelően vannak szortírozva. Nálam minden embernek 2-3 lövése van hülyeség posztolására, utána simán csak leiratkozok a megosztásairól... Ennyire egyszerű az egész, és máris nem kapok hülyeségeket (na jó, 100-ból 2-3x max)
-
válasz
Maxentius #36 üzenetére
pedig találtam egy ilyet, ami alig pár perces hír:
"We’re in line waiting to get into Google I/O out in San Francisco, but the company already—perhaps accidentally—let us in on a little secret: the next version of Android that will be discussed today is Android 4.3 Jelly Bean. Like the Google Maps leak earlier today, the company accidentally pushed a developer page live that discussed the operating system. It stopped short of detailing the features, however, but we know that we’ll hear plenty more in just over an hour."
-
Bambalazs
senior tag
válasz
Menthirist #37 üzenetére
Kár, hogy alig használják Magyarországon. Fészbúk a menő a sok megosztott baromsággal.
-
nah, az új G+ mindjárt jobban néz ki
-
Bambalazs
senior tag
Attól tartok, hogy a 4.3-as Android nem kap vörös szőnyeges bemutatót, csak halkan kiadják napokon belül.
Most Google+, Search és Maps jön... -
SkyS1gn
félisten
válasz
Menthirist #31 üzenetére
Végülis mindegy mi a neve, vagy száma!
-
a keynote féltávjánál a meshable-es nézők 52%-a alul-nyűgözött eddig, 25% azt kapta amit várt, a maradék impressed
meg még glassnak is kellene lennie
-
Spoortcyty
tag
ez a stock androidos SGS4 nagyon jó
biztos hogy eus playbe nem lesz elérhető??? -
-
-
SkyS1gn
félisten
4.3-at akarooooooooook!
-
Bambalazs
senior tag
Nah, Chromebook Pixelt osztogatnak... Én is kéreeeek!!!
(#30) Menthirist: jó biznisz...
-
viszont másik feeden látom hogy azért csak kap egy-egy chromebook pixelt mindenki
-
ez a chrome osztott képernyő viszont funnak tűnik
-
Integra
titán
válasz
Menthirist #24 üzenetére
az csalódás lenne asszem, ha ennyi volt a hardver...
-
csak mert úgy néztem hogy ezzel letudták az androidot (beszéltek szoftverről, és még ki is emelték hogy még egy dologról nem beszéltünk, az pedig az eszközök, no meg mondták hogy ez most nem giveaway)
de nagyon remélem hogy tévedek
szerk:
bár gyanús hogy Duarte csak néző perpill... őt csak nem hagyják ki -
Integra
titán
válasz
Menthirist #21 üzenetére
nem, szerintem az agenda úgy szól, hogy szoftver, hardver, szoftver, hardver.. szerintem még hátra van a többi hardver bemutatás.
Duliee:
miért lenne? semmit sem jelent ez még. csak annyit hogy a samu elérte, hogy egy nem nexus készülék is megkapta azokat a feltételeket amiket egy nexus.na, az opera-nak is adnak az új chrome-mal egy pofont...
-
-
semmi új android eszköz vagy verzió? ez most komoly?
-
Bambalazs
senior tag
Remek ötlet kiadni nem nexus telefonra a gyári rendszert. Okos lépés volt a Samsungtól. $650-ból a Google is kap részesedést. Jó lenne, ha a többi gyártó is meglépné...
(#21) Menthirist: talán Chrome után lesz róla szó. Reméljük...
-
kovsol
titán
Tök jó, hogy itt mutogatja milyen jó az áruház, meg a google szolgáltatások, de sajnos nálunk könyveket, magazinokat, zenéket, filmeket nem lehet elérni
Igazán eltörölhetnék ezeket a régió zárakat. -
Bone123
HÁZIGAZDA
Haha, epic fail. De legalább a Google élőben csinál mindent, bátor dolog, mert ez a kockázata.
-
balalev
tag
az mi, hogy élő adás alatt felirat?
-
Simba86
senior tag
az mi, h egy androidos eseményen ott virít egy almás geek, a macbookja mögé megbújva, h a kamera ne mutathassa az arcát?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
900.000.000? Amindenit.
-
Ryoo
senior tag
Ezért nincs ma MA!TV?
-
ghiottone
nagyúr
Érdekel az új Nexus. Kíváncsi leszek vajon tényleg Motorola szállítja-e vagy sem.
-
B1T3
addikt
Kíváncsian várom (főleg Nexusszal a kezemben, bár ez csak a Galaxy, nem a 4). Sajnos mobilneten nem tudom élőben követni, de az írásos tudósításokat figyelni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest