Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
az utóbbi években több példa is bizonyítja - legutóbb az oroszoké - hogy ha nagyon akarod, igenis meg lehet kerülni. a Bing nem jó példa, mert a Google-höz képest itthon eléggé használhatatlan még.
#123:"Vegyél már laptop-ot (normálisat) windows nélkül. vagy alig, vagy nem lehet."
múltkor már linkeltem valakinek, de tessék. FreeDOS-szal 118 típus, Linux-szal 14, Vista: 6, XP: 2, Windows 7: 310. szerintem a rendszerek iránti keresletet figyelembe véve ezek igencsak korrekt arányok."most hogy az ipod-hoz kell itunes? ingyen letölthető."
a tartalmak is? próbálj meg iPod-ra más boltból zenét szerezni. még eu-s vizsgálat is folyt (vagy folyik) az ügyben."az OSX csak mac-re tehető? Hát persze."
mitől olyan persze? és miért nem vehetek Mac gépet OS X nélkül?"Ismerősömnek vetünk laptop-ot, és ami pont jó volt, az csak W7-el lehetett."
nekem meg ami pont jó volt, Vista Business-szel adták, közben ott figyelt a céges licenc, cseréltem is. de nem estem a kardomba, kb. 5-6000 Ft-tal dobta meg az árát, egy billentyűzetcsere vagy egy akksi kétszer ennyibe kerül. a webkamerám meg DVD írom mellé is adtak mindenféle hulladékot és biztos vagyok benne, hogy beleépítették az árába, de nem nyűglődtem rajta, egyszerűen nem használom őket. ezt hívják kompromisszumnak."azt az ominózus cikket nem tudom linkelni. 95 környékén volt egy it-s lapban"
és mint tudjuk, az IT-s lapok mindig mindent 100% valósághűen hoznak le. (khmm, khmm
) nem mondom, hogy nem hiszem el, csak kíváncsi lettem volna rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Milyen okostelefont vegyek?
- Starlink
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Építő/felújító topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Exodus: lassan jönnek a játékmenet-részletek, a hangulat pedig nagyon ismerős
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független kopott keret
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) nem mondom, hogy nem hiszem el, csak kíváncsi lettem volna rá.