- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iOS alkalmazások
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
az utóbbi években több példa is bizonyítja - legutóbb az oroszoké - hogy ha nagyon akarod, igenis meg lehet kerülni. a Bing nem jó példa, mert a Google-höz képest itthon eléggé használhatatlan még.
#123:"Vegyél már laptop-ot (normálisat) windows nélkül. vagy alig, vagy nem lehet."
múltkor már linkeltem valakinek, de tessék. FreeDOS-szal 118 típus, Linux-szal 14, Vista: 6, XP: 2, Windows 7: 310. szerintem a rendszerek iránti keresletet figyelembe véve ezek igencsak korrekt arányok."most hogy az ipod-hoz kell itunes? ingyen letölthető."
a tartalmak is? próbálj meg iPod-ra más boltból zenét szerezni. még eu-s vizsgálat is folyt (vagy folyik) az ügyben."az OSX csak mac-re tehető? Hát persze."
mitől olyan persze? és miért nem vehetek Mac gépet OS X nélkül?"Ismerősömnek vetünk laptop-ot, és ami pont jó volt, az csak W7-el lehetett."
nekem meg ami pont jó volt, Vista Business-szel adták, közben ott figyelt a céges licenc, cseréltem is. de nem estem a kardomba, kb. 5-6000 Ft-tal dobta meg az árát, egy billentyűzetcsere vagy egy akksi kétszer ennyibe kerül. a webkamerám meg DVD írom mellé is adtak mindenféle hulladékot és biztos vagyok benne, hogy beleépítették az árába, de nem nyűglődtem rajta, egyszerűen nem használom őket. ezt hívják kompromisszumnak."azt az ominózus cikket nem tudom linkelni. 95 környékén volt egy it-s lapban"
és mint tudjuk, az IT-s lapok mindig mindent 100% valósághűen hoznak le. (khmm, khmm) nem mondom, hogy nem hiszem el, csak kíváncsi lettem volna rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- iOS alkalmazások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest