- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
cairojack #179 üzenetére
Szerintem értik, amit mondasz, csak mivel ez egy teoretikus felvetés, és a gyakorlatban nincs ilyen helyzet, hogy 2 azonos teljesítményű/minőségű/árú termék közül választhatnál Win8 v. RT változat között, felesleges az okfejtés. Hiába lenne jobb egy azonos termék Win8-cal, ha nincs ilyen összevethetőség a piacon. (legalábbis ezt szűrtem le)
És ez persze az MS hülyesége, mert -ahogy említed- akár meg is tehetné, és akkor azonos áron többet adhatna a vásárlóknak. De nem teszi termékpolitikai okok miatt.
A másik meg, hogy hiába értik, el kell fogadni, hogy tényleg lehet olyan ember, akinek elég az RT tudása. Főleg, hogy tabletről, egy főként tartalomfogyasztásra használt cuccról beszélünk.
Ha már hasonlatok: ha a zöldséges 1000Ft-ért ad 5 kiló almát vagy ad mellé még 5 kiló , lehet, hogy mégis csak az 5 kilót viszem el, mert nincs szükségem 10-re, mert úgyis rámrohad. Csak azért, mert az a több, nem viszem el, ha egyszerűen nem kell. Tehát mégiscsak van olyan élethelyzet, hogy elegendő a kevesebb. (nem feltétlenül jobb, csak elegendő) -
BiP
nagyúr
El tudom képzelni, hogy van olyan ember, akinek nincs szüksége a Win8.1 teljes funkcionalitására tableten, és elég neki az RT.
DE ha azonos áron van egy RT és egy 8.1-es tablet, hardverileg ugyanazt a sebességet hozza, és a minőségben sincs eltérés, én speciel tuti, hogy a 8.1-est venném. (Nem tudom, tényleg van-e ilyen a piacon, csak a felvetésre reagálva. Ha eltér az áruk, minőségük, az árnyalja a képet.)
Még akkor is, ha többségében a Modern felület alól tapizna az ember, de néha jól jönne a dekstop. Főleg, ha rá akarnám tenni dokkolóra, akkor egyből nem bohóckodnék a ModernUI-val. -
BiP
nagyúr
"A Mini verziót azért nem ússzuk meg"
Ennyire gáz lenne, hogy jön majd mini is?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Garmin Fenix 7 Pro 47mm Sapphire Solar DLC(2027.07) + Garmin Titanium DLC szíj + Garmin Spark Orange
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest