- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Tudtam,hogy jönni fogtok a számokkal,ugyanez lesz az MS-nál is.
"100csillió-millió példány elkelt,egyértelmű,hogy mindenkinek tetszik,hatalmas siker,na adjátok a prémiumokat."15 eurót még én sem sajnáltam érte,csak hogy meglegyen,ha behúznának valami tréfarépa Win8 only-t szokás szerint,ez tőlünk nyugatabbra egy kávé ára.Innentől kezdve számokat bedobálni és érvelni,hogy na ez siker,hiteltelen.
-
warcat
veterán
válasz
gtasystem #228 üzenetére
Win7-nél az oem alaplaphoz volt kötve,ettől függetlenül alaplapcsere után aktiválható az új alaplappal,ha ezek után megint cserélni kellett(3.alaplapnál járunk),akkor ügyfélszolgálattal kötelező kör,viszont ők problémázás nélkül beaktiválták neked.
A jelenlegi hírek szerint Win8nál az oem a korábbi teljes licensznek felel meg,azaz szabadon viheted egyik gépedről a másikra,csak annyi a kikötés,hogy egyszerre egy gépen lehet.
-
warcat
veterán
válasz
hackeeeee #206 üzenetére
Kis korrekció,idézem:
"A kedvezmény használatához 2012. június 2. és 2013. január 31. között vásárolnia kell egy jogosult Windows 7 rendszerű számítógépet. A regisztrációra és a Windows 8 frissítés megrendelésére legkésőbb 2013. február 28-án lehet benyújtani a frissítés megrendelését."
-
warcat
veterán
No én megvettem.De csak azért mert lehet fizetni PayPallal is.Mivel van egy friss augusztusi vásárlású OEM kulcsom az új konfighoz,ezért promo kóddal 15 euróba került.A másik gép kódjával nem néztem meg,elfogadja-e.Ennyit megér,ha a tréfarépa Microsoft kitalálja,hogy DirectX stb új verziója csak W8-on lesz elérhető.
Gondolom tudjátok,hogy a fejlesztés során elérhető volt a régi Start menü stb.Majd kivették, ami nyilván szándékos döntés eredménye,és kb olyan mint amikor Pistikének mondják,hogy már pedig csak azért is megeszed a zöldborsófőzeléket,ha tetszik,ha nem.Kinőttem én már ebből a korból kedves Microsoft,úgyhogy ezúton is /middlefinger.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Temu
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest