- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Most telepítettem vele a Malwarebytes Anti Malware-t, benne volt a magyar nyelv is.
Drivereknél más a helyzet. Könnyebb helyzetben van a felhasználó, hogyha HP, ThinkPad T-szériás, Fujitsu stb. gyártmányú laptopok valamelyikét használja.
HP-nál a Softpaq Download Manager, ThinkPad esetében a Thinkvantage System Update, Fujitsu notin a DeskUpdate végzi el a "piszkos munkát". -
Dhampir
félisten
én pont windowson gyűlölöm azt, hogy egy telepítéshez millióegy oldalról kell letöltenem egy-egy valamit
Létezik ilyen installer (Ninite), persze ha nem tartalmazza a szükséges alkalmazást, akkor marad a klasszikus "keresd magad, megleled" megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vírusirtó topic
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android szakmai topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Sorozatok
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest