Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dementor
senior tag
Ha valóban az oroszok készítik biztos nem lehet agyon ütni. Gyerekként Zenit cserélhető objektíves gépem volt az is minden kibírt és gyönyörű képeket készített.
-
törölt tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
en nem is aggodom, csak ugye ok akarnak egy uj leica lenni, de ezzel a muanyaggal nem lesznek azok

-
Zeratul
addikt

Emlékszik még vki erre?
-
Ez egy ff obinak nez ki, akkor miert pakoljak apsc vazra? A mft valtozat pedig meg annal is ertelmetlenebb (foleg, hogy oda letezik a voigtlander 0.95 sorozata)...
-
mpierre
veterán
A névválasztástól még nem lesz pémijum.... zenit + vivtar = zenitar. Bár Praktica Nova B-n egész jól zenéltek a régi zenit obik.
-
hemaka
nagyúr
Olyan igazi oroszos kinezete van
Varom a teszteket, meglatjuk mit tud. 
-
törölt tag
Nem a kulso kinezet hanem az optikai felepites ami szamit. Rakhattak kore vastagabb ontvenyt, tobb lamellat de amig nincs metszetrajz addig csak talalgatas van. Mas kerdes hogy igy ezeken a kepeken hozza az igenytelen ruszki zenit filinget, raadasul a rosszabbik kesoi verziobol amikor mar hitvany muanyagot is pakoltak bele (kb zenit 122 filing). Ebbol meg nem lesz leica kvalitas hiaba almodnak rola (es persze az aran is latdzik hogy egy nullaval kevesebb is).
-
freeapro
senior tag
bakker mekkora darab
-
t72killer
titán
Biztos orosz, nem valami kínai cucc átcímkézve? A Zhongyi hasonló lencséje jut eszembe.
-
rottenbull
őstag
f/1 alattibol is sok van ?
-
MK VII
veterán
Áhh... Én meg már azt hittem, hogy végre egy jó kis óráról olvashatok egy cikket, de aztán rájöttem, hogy odaképzeltem a h betűt a t mögé..

-
Melorin
addikt
Miért is ne 50mm amikből már így is dunát lehetne rekeszteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)