- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Engedd meg, hogy valaszoljak a kerdesedre: Igen van. Maris mondanek egy par ilyet: Ferrari, Ducati, Honda, BMW. Sot a BMW es a Ferrari mar odaig elment, hogy Puma cipokre ragasztatjak a nevuket. Es veszik azokat.
A Ferrarinak meg kulon rajongoi boltjai is vannak vilagszerte. Voltam mar ilyenben, az oratol, a jatekokig, a ruhakon at a hamis kocsi kulcson at a tollig mindent arulnak es senki sem akarta lekopni, anyazni, bu.izni, vagy ujgazdagnak nevezni egyetlen eladot, vagy vevot, pedig nem olcsok... Itt nalunk rengeteg Ferrarit latni, nem hazudok ha azt irom, hogy napi szinten akar 4-5 darabot is latok egy reszuk arab milliardose, a masik hires embereke, sportoloke, uzletembereke, stb. Hidd el, van amikor mar nem azt nezed, hogy Ferrari Italia, hanem azutan fordulsz meg, hogy mennyi extra, vagy milyen custom festes van rajta. Senki sem akarja megverni oket, vagy nem anyazzak, nem kopik le, nem fanboyozzak le egyiket sem!
Szerintem ez egy nagyon jo pelda arra, hogy siman cafolhato az allitasod.
Tovabba, szerinted hany Honda fan club letezik a vilagon? En amikor meg motoroztam en is tagja voltam egy FireBlade club-nak, megsem jartam at Kawa, vagy Suzuki forumba anyazni..
Viszont ez mar baromira OFF, elnezest kerek miatta! En itt be is fejezem az OFF-olast.
-
fordfairlane
veterán
-
Touch-ko
őstag
`Az almának át szabad venni az "okostelefon-ötletet", az "érintőkijelző-ötletet", a "tablet-ötletet" stb. kvázi más gyártóktól, aztán ezekből a saját szájíze szerint összegyúrni egy terméket.`
Akkor jojjon egy kis ismetles..
Aztan:
Szerintem ez nem `sajat szajiz`. Itt a `SAJAT` szon van a hangsuly.
Ha ezek utan nem latod, vagy nem akarod latni a kulonbsegeket, akkor inkabb kerlek ne is valaszolj..
`Szerintem iPhone ide vagy oda az érintőkijelző elterjedése megtörtént volna, egyszerűen valami irányba muszáj volt fejlődni a mobiltelefonoknak, ez nem az ő érdemük.`
En az iPhone megjelenesekor a Samsung egyik csucskeszuleket hasznaltam, egy Samsung BlackJack-et. Nem ugy tunt, hogy a Samsung nagyon valtani akart volna..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest