- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
Neurotoxin #90 üzenetére
Igen, pont ez a baj.
-
válasz
Neurotoxin #82 üzenetére
Konzol:
- hardver /kezelőszervek kialakításában játékra tervezett
- zárt OS, legtöbb esetben csak hitelesített játékot / kódot futtat
- a kiadójától eltekintve zárt ökoszisztéma játékok tekintetében is
- DRM 0-24Deck:
- konzol test
- a maradék mindene PCEnnyire konzol. Gyakorlatilag mindene, a kialakítását kivéve anti-konzol.
Más filozófia, más célközönség. Gyakorlatilag nincsenek korlátai.
Kár hogy nem tudnám mire használni (szoktam ölben játszani, de laptopon, mert szeretem a nagyobb kijelzőket), pedig nekem nagyon tetszik. -
opr
nagyúr
válasz
Neurotoxin #82 üzenetére
Hülyeséget beszélsz, aztán csapkodsz meg vergődsz ha valaki kijavít. Feljebb leírtam konkrét, szakmai érvekkel, miért hülyeség ezt konzolnak hívni. A különbség az, hogy amit Te mondasz, az egy téveszméken alapuló vélemény, amit én próbálok elmagyarázni, az meg egy definíciókon alapuló tény, amit a konkrét gyártó is folyamatosan mondogat. De igazad van, én vagyok a marha.
Amúgy mióta számít moddolásnak az, hogy egy PC-re, ami gyárilag egy valamilyen linuxal érkezik, feltelepít valaki egy Windowst?
-
opr
nagyúr
válasz
Neurotoxin #80 üzenetére
Jaaaaa, ertem. Tehat akkor ahhoz a marhasaghoz, hogy a steam deck egy konzol tovabbra is tartod magad?
-
opr
nagyúr
válasz
Neurotoxin #48 üzenetére
"Attól, hogy PC alkatrészek vannak benne, ez egy konzol marad."
"Természetesen nem az [konzol]. Nem is tudom, hogy ez most hogy jön ide, továbbá ne forgasd ki a szavaimat, kérlek. Köszönöm."Nehéz nem kiforgatni a szavaidat, pláne ha nem én forgatom ki, hanem Te. Ne forgasd ki a saját szavaidat kérlek. Köszönöm.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Neurotoxin #48 üzenetére
ha ez neked konzol akkor sajnos jogos a kérdés. ez nem szőrszálhasogatás, tényleg nem világos mit gondolsz erről.
-
opr
nagyúr
válasz
Neurotoxin #39 üzenetére
Nincs mirol vitatkozni. Ez nem egy konzol. Semelyik elonyet illetve hatranyat nem hozza a konzoloknak. Ez egy PC. Amit foleg jatekra fognak hasznalni. Ennyi. Vagy a Te ertelmezesed szerint akkor egy gamer laptop is konzol?
-
fatpingvin
addikt
válasz
Neurotoxin #39 üzenetére
amit írtál abból az jött le hogy nem nagyon vagy képben, viszont ha megteszed hogy ezt kicsit bővebben kifejted akkor visszavonom és elnézésedet kérem.
viszont most már komolyan elvesztettem a fonalat, hogy jön ahhoz a kérdéshez hogy PC vagy sem a dokkoló? -
hunluki
senior tag
válasz
Neurotoxin #25 üzenetére
Ha akarod rátolsz egy tetszőleges OS-t, másik linuxot vagy dózert. Onnantól meg már PC?
Ez egy játék fókuszú handheld PC.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Neurotoxin #25 üzenetére
miért kell hülyeséget írni ha nem értesz hozzá? no offense...
egyrészt ez a megkülönböztetés elég nagy hülyeség, mert tudnád definiálni mi az a PC?
amúgy meg a lényeges különbségek amik mondjuk egy PS4 és egy asztali gép között vannak (pl a memory management működése, boot method, etc) azok alapján ez SOKKAL jobban haszonlít egy asztali gépre mint egy konzolra.
egyébiránt, ha sikerül felnyitni a rendszerbetöltést és indítani rajta egy actually használható operációs rendszert, a konzolok is tök jól használhatók PCnek. (fail0verflow PS4 hack-re érdemes rákeresni ha tájékozódni szeretnél, nagyon ülyesek a srácok és van egy tök jó 2 órás előadásuk a témáról.) -
opr
nagyúr
válasz
Neurotoxin #25 üzenetére
Nem. Tovabbra SEM. A valve szerint SEM. Barmilyen epkezlab definicio szerint SEM. Eskuszom nem ertem, mit olyan nehez ezen osszerakni, szemmilyen epkezlab szempontbol nezve nem konzol. Ez egy konnyen hordozhato PC, aminek az elsodleges funkcioja a jatek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bestbuy játékok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PR-Telecom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest