Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
elhiszem, de akkor se szeretném ha ilyesmivel kéne foglalkoznom. mindenesetre nice to see hogy utolérték a linux installereket használhatóság terén. olyat tud már hogy nem írja felül a már fent lévő bootloadert?
mindegy, én nem játszom videojátékokkal, ez a cucc nekem sokkal inkább mondjuk egy profibb mikroszkóp vezérléséhez illő eszköz lenne: kontrollerrel kényelmesen lehet mozgatni a tárgyasztalt, töbi gomb fókuszt állít, lehetne vele videót felvenni, satöbbi. de egyéb célokra is elképzelhetőnek tartanám -
fatpingvin
addikt
válasz
Neurotoxin #48 üzenetére
ha ez neked konzol akkor sajnos jogos a kérdés. ez nem szőrszálhasogatás, tényleg nem világos mit gondolsz erről.
-
fatpingvin
addikt
nagyrészt trial and error, a részletekre már nem emlékszem pontosan, régebben volt én ostoba barom meg nem írtam róla dokumentációt
valami MikroTik router volt, kölcsön darab, vidikari asszem egy HD4670, oprendszer Alpine Linux volt, nagyrészt ment a hardver is, viszont az egész összességében nem volt egy túlságosan használható konstrukció. Adig sikerült eljutni hogy a cucc látta a videokártyát és be tudta tölteni a radeon modult, de aztán valahol a vége előtt elfogyott a lendület és nem véglegesítettem.
Viszont ha megint csinálok ilyet mindenképpen azzal fogom kezdeni hogy végigdokumentálom az egészet, in retrospect nagy hülyeség volt nem így tenni. -
fatpingvin
addikt
válasz
macilaci78 #42 üzenetére
van.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Neurotoxin #39 üzenetére
amit írtál abból az jött le hogy nem nagyon vagy képben, viszont ha megteszed hogy ezt kicsit bővebben kifejted akkor visszavonom és elnézésedet kérem.
viszont most már komolyan elvesztettem a fonalat, hogy jön ahhoz a kérdéshez hogy PC vagy sem a dokkoló? -
fatpingvin
addikt
nekem nem kell mondanod. én vagyok az a vadállat aki egy wifi routert is képes volt PCnek használni... az 5GHz wifi kártya helyére egy riser, bele egy ARM-el együttműködni hajlandó videokártya, a SPI flashről bootstrap, az új oprendszer egy USB pendriveon, device tree átír... és mehet a menet.
-
fatpingvin
addikt
én már elengedtem.. a 3rd party szoftverek hatalmánál fogva nekem nincs szükségem ilyen kategóriák megkülönböztetésére mint PC, szerver, vagy valami más...
minden csak beállítás kérdése, minden az aminek éppen lennie kella szoftveres környezet nagyjából homogén, mi kell még?
-
fatpingvin
addikt
válasz
Neurotoxin #25 üzenetére
miért kell hülyeséget írni ha nem értesz hozzá? no offense...
egyrészt ez a megkülönböztetés elég nagy hülyeség, mert tudnád definiálni mi az a PC?
amúgy meg a lényeges különbségek amik mondjuk egy PS4 és egy asztali gép között vannak (pl a memory management működése, boot method, etc) azok alapján ez SOKKAL jobban haszonlít egy asztali gépre mint egy konzolra.
egyébiránt, ha sikerül felnyitni a rendszerbetöltést és indítani rajta egy actually használható operációs rendszert, a konzolok is tök jól használhatók PCnek. (fail0verflow PS4 hack-re érdemes rákeresni ha tájékozódni szeretnél, nagyon ülyesek a srácok és van egy tök jó 2 órás előadásuk a témáról.) -
fatpingvin
addikt
nekem kifejezetten szimpi hogy maga a gyártó csinált ilyen videót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest