- Mobilhasználat külföldön
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
A profit a cél, ez egyértelmű. Az AMD-nél épp a vevőcsalogatás miatt vannak a magfeloldós processzorok és a specifikációnál több árnyalóprocesszoros meglepetés videokártyák...
A szomszéd szobában is fut egy Sempron 145 2,8 GHz@Athlon II X2 4450e 3,6 GHz és még igazából hozzá se nyúltam a géphez, csak kipofoztam a használójának értelmes sebességre.Magának az elgondolásnak van egyébként értelme, mint írta a cikk is, az extrém túlhajtók körében, ott azért lehet spórolni, tegyük fel ha az ember elégetett egy 990X-et, azért annak a cseréje még jó szponzorok mellett is csúnya összeg.
-
Badman 4ever
őstag
Erre most mit mondjak?
Itt gépezek egy 11 éves 1,4 GHz-es Pentium III-S-el, aminek hiányzik az egy lába (így vettem, szerencsére csak "reserved for future use" láb), levágtam a kupakját, miközben a nyákot is felsértettem úgy, hogy kilátszik a réz, mindezt azért mert a hővédelem folyton lekapcsolta a processzort, mert 1,45 V helyett 1,65 V-al ment 2 évig 1,6 GHz-en, majd visszaragasztottam a kupakot később technokollal és a mai napig így megy.
Persze az FSB tuning miatt 38-40 MHz körül volt a PCI és 76-80 MHz körül az AGP frekvenciája, de ez se a tuningolt GeForce Ti-200-at (175@233 MHz/400@533 MHz), se a 9600 XT-t (500@575 MHz/600@700 MHz), se a mostani HD 3650 GDDR3 AGP-t (725@875 MHz/1400@1600 MHz) nem érdekelte, viszont a SATA vezérlő nem szerette a magas PCI frekvenciát, ezért vissza kellett venni 1550 MHz-re az órajeleket, viszont a memóriák nincsenek visszaosztva és 140 MHz-ig még a CL2-t is viszik (2006-os és 2009-es Samsung SDR-ek). Jelenlegi tudomásom szerint hagyományos tuninggal megölni valamit elég nehéz. (Alaplapom, VGA-m vagy processzorom még nem pusztult el.)
(És mielőtt valaki megkérdezi, igen, fut rajta a Crysis.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- SQL kérdések
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Videó stream letöltése
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest