- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago #39 üzenetére
Mit is bizonyítottál ezzel? Annyira kevés Mate40 Pro-t vesznek, hogy marad a raktáronlevő 8 millió SoC-ből egy tabletra is (az új hajlítható modell mellett, ami szintén abból a 8 millióból gazdálkodik)? Változott valami ebben szeptember óta? Aligha. Rosszul használtad a "vizionált" szót? Még mennyire.
Ja amúgy hogyan is került a pletykált Huawei tablet egy Exynos 2100-ról szóló topicba? Mostantól akármi jár a fejünkben, csak úgy random leírjuk bárhova?
-
akooos
veterán
Úgy látom én legalább tanultam az iskolában, nem csak melegedni jártam
A viccem arra utalt, hogy te megosztod itt a közönséggel, hogy ugyanolyan szar lett a 2100, mint a 990 volt és minden csak marketing bullshit amit itt írnak róla.
Főleg, hogy végre nem a saját butaságuk lesz a készülékben
-
beastars
tag
Ok bocsánat. Törlöm a sértö mondatot.
-
janeszgol
félisten
válasz
Schuler888 #44 üzenetére
A fel forumnak ez a stilusa.
-
beastars
tag
válasz
Schuler888 #36 üzenetére
Anno ugyan ezt már eljátszoták. Ha jol emlékszem a s8 kiadása elött .
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #39 üzenetére
Kérdés, hogy lesz-e aki megveszi. Otthon nyilván meg fognak élni, de nem is az volt a kérdés sosem. A ZTE is él és virul otthon.
-
beastars
tag
válasz
Schuler888 #34 üzenetére
Izé.. mert sajnos azt látom hogy nem változik. Csak megy a üres duma. Meg a márkavédés
-
beastars
tag
Lehet védeni a Samsungot. De ami szar, vagy inkább alulmarad a más kontinensen levö ugyan azon termékel , na az a gáz.. lehet védeni ,szeretni föleg ha már annyi pénzt kiadtunk érte. De be kéne látni hogy minden téren picit megvagyunk szivatva , ha samsung telot akarunk. Nekem egy s20 fe van. Nem játszok rajta a melegedés miatt. Leginkább a net megosztást használom ,és az bizony meriti hamar az akkut . Ha töltöre teszem akkor meg bántoan meleg, ugyan ez van a s9+ is. Szoval ez zavar leginkább. Szarok a okosfotozás meg a többi fa..ságra inkabb a kedves samsung erre figyelhetne ,ha már ugyan az termék ,de mégis más . A s20 fe . Ugye máshol 5g. Snapi porci.
-
oAcido
aktív tag
Kétlem hogy valid lenne a teszt, legalábbis ami a végterméket illeti.
Az Exynos 1080 900/3200 pontot gurít. Ez meg azért picit erősebb lesz. Ráadásul ahogy fentebb írták magasabb órajelen ketyeg mint a Snapi.
-
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago #29 üzenetére
"Érdekesnek tartom az egyesek által vizionált kirin chipsettel még mindig jönnek ki újdonságok.
"
A vizionált azt jelenti, képzelt. A cikkben pedig a Kirin 9000-rel bemutatott eddigi egyetlen mobil szerepel. Miről beszélsz? -
7Heads Drago
veterán
Inkább a jobb üzemidőre szavazok én is. Már csak az kell hogy a telep méret is maradjon meg. Tartok tőle hogy a vékonyabb telefon méretre szavaznak.
Érdekesnek tartom az egyesek által vizionált kirin chipsettel még mindig jönnek ki újdonságok. -
doooo
veterán
Ugyanolyan elrendezésben, ugyanolyan típusú magokkal, de jóval magasabb órajelekkel ennyivel alacsonyabb teljesítményt vizionálni... nonszensz. Persze valami random, kínai, no-name "forrástól" mit is várhatnánk.
-
janeszgol
félisten
válasz
aprokaroka87 #26 üzenetére
Most én sem tudok erről, de akár jöhet ilyen jövőre. Viszont mivel visszavették a két legkisebb S21 felbontását, így nem hiszem, hogy probléma lesz.
-
AS
félisten
válasz
aprokaroka87 #24 üzenetére
Nyilán a max beállításokhoz. Most már komplett MMO, vagy rpg játékok játszhatóak telefonon amihez azért kell az erő. Már nem az van mint régen, és egyre jobb dolgok készülnek telefonra mivel a hardver is egyre jobb lesz hozzá.
-
AS
félisten
válasz
aprokaroka87 #22 üzenetére
Jobb játékokhoz már rég kell.
-
AS
félisten
Jó lesz ez
[link]
-
törölt tag
válasz
adamklark #15 üzenetére
Mit nem értesz azon ,hogy van egy jobb Samsung más országokban ,nálak egy rosszabb ugyan azért a pénzért,akkor örülni kell ,hogy egy rakás szart kapál
volt minkét telefonom Xiaomi mi 10 vs Samsung s20+ eu-s CPU-ból kifolyólag tudom miről beszélek,ha neked elég a szar drágán akkor veled van a baj!
ha snapi lenne benne elégedett lennék a gyors töltésnek nevezett lassú töltést kivéve ,mert már van a piacon jóval innovatív gyorsabb ettől eltekintve a rendszer szoftver része kijelző stb nem ezekkel van a baj,direkt beállítottam az alkalmazásokat nézem a battery infóba mi fogyaszt ,de nem mutat kiugrást mégis ,akkor is merül ha rá sem nézek csak egy helyben van ,ahogy már írták mások,reggelre 10-15% eltűnik bitcoin Samsungot vettem
-
kiezTe90
senior tag
válasz
adamklark #15 üzenetére
Nem a világvége, de más gyártót màr szétszivattak volna amiatt mert Európába köztudottan sz@rabb proceszort ad, ugyanannyi pénzért. És üzemidő plusz melegedés szempontjából igen is számít!
Meg amúgy ha az ember vesz 400.000 Ft-ért egy szuper csúcs mega killer telefont, ne kelljen már azt olvasni, hogy a világ többi pontján ugyanez a telefon sokkal faszább. -
adamklark
senior tag
legjobban annak örülnék én is ha csak 1 verzió lenne és európai piac nem lenne lenézve, de azért nem a világ vége az exynos
-
atike
nagyúr
A videó tök jó...
-
janeszgol
félisten
Nem tudom, hogy az elkövetkező 1-2 évben jön-e olyan app, amihez nem elég ez a teljesítmény, de a legfontosabb: minimál visszafojtás, bírja az akku. Ezek fontosabbak most.
-
arn
félisten
Oszinten szolva nekem par generacio ota a toptelefonok teljesitmenye 1-2 ev utan is boven elegendo, igy egyaltalan nem erdekel par tiz szazalek ide vagy oda. Legyen smooth, jol hasznalhato, es birja az akku tovabb.
-
mrThomi
addikt
Ha valami sz@r akkor az sz@r. Ki kell mondani. Ugyan ez ha jó, arról is beszélni kell. Nincs ebbe a reakcióba semmi különös.
Nézz egy S20 Ultra, fogyasztást. Standby-ban 15 óra alatt eleszik ez a sz@r majdnem 10%-ot, szerintem a Note-nál se jobb a helyzet, abba pedig csak 4500akksi van, és a terhelésről ne is beszéljünk. Ott tartok lassan hogy az S20 ultrámat 17 óra fele kicsit meg kell pumpálnom, mert az esti popcornhub recsire nem marad nafta...
-
mrThomi
addikt
Jöhetne Eu-ba a snapis verzió mindentől függetlenül
-
törölt tag
Hát inkább az üzemidő legyen jó, a teljesítmény eddig is oké volt.
-
adamklark
senior tag
témához szólva nekem fontosabb az üzemidő mint a teljesítmény, őszintén hova tovább legyen erősebb? gyorsabban töltsön be a fortnite?
-
adamklark
senior tag
tény hogy gyengébb mint a snapi de azért maradjunk a realitások talaján. szarozni így megy úgy egyszerűen nem igaz
(s4 mini, note 3,s8, note 9, note 20u volt nekem eddig) -
Szakiii
addikt
Kíváncsi leszek, a teljesítmény annyira nem mozgat azzal eddig se volt gond. De a merülési gond, na az már zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- PlayStation 5
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Fujifilm X
- Akciókamerák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Facebook és Messenger
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest