- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
500 annak elég, aki csak a leveleit nézegeti (csatolmány nélkül), illetve max még Messenger Lite-on chatel. Csak chatel. Se kép, se hang.
Sőt aki csak emailezik és napi 10 darabnál többet nem fogad/küld, annak régebben a 100 mega is elég volt. Sajnos Messenger Lite-ra kevés a 100 mega. De remélhetőleg ez a 100 (meg a 200) megás történet a múlté lesz. Még kiegészítő csomagként sem akarom őket meglátni 2018-ban. -
janeszgol
félisten
Én is így láttam, ahogy te. És ha ez így van, akkor bekaphatja a Voda. 3000 ft az előfizum, 100 perc és 1 giga net. Minden további perc 40ft! Feltöltősben (még a Vodánál maradva) 19ft per perc, az 1900 ft, plusz 1245ft az 1 giga net. Minden további perc 19ft. Engem a social bizbazok nem érdekelnek (a keret erejéig nem számít bele a karakteres adat, de a küldött fájlok, levelek csatolmányai már fogyasztják ezt az 1 gigás keretet).
Nos és akkor jöttek ezek a Telenor csomagok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiMedia lejátszók
- Linux felhasználók OFF topikja
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest