Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Karácsony másnapján tiszteleg a Honor a Windows RT előtt
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GReddy
tag
A diploma csak egy dolog. Én nagyon sok frissdiplomás gyereket ismerek, nagyjából szakmailag a hatéves lányom szintjén állnak. Régebben tanítottam, de leszoktam róla. Nincs az az isten, hogy azt a sok hülyét, aki éppenhogy a bekapcsológombot megtalálja én tanítgassam.. na persze. Másrészt pedig azt képzelik, hogy van diploma, én vagyok a király, ide nekem havi fél milla nettót. Hát ez nem így működik. Multinál, kezdőként, nulla gyakorlattal kevesebbet keresnek, mint egy KÖZEPES szakmunkás. (És ez így van jól) A férgese kihullik, és elmegy szakmunkásnak maszek mellé, és mindenki jól jár. A legnagyobb baj szerintem a társadalmi prés. Nyomják beléd a fogyassz-fogyassz-fogyassz-t, nyomják beléd, hogy siker, meg szamárlétra, meg vigyed valamire fiam (azaz legyél főnök valahol, mert ezt mondják valójában!) és keresd gennyesre magad, BÁRMI ÁRON! Na ez a baj.. ehhez ész, vagy kapcsolatok kellenek. Akinek egyik sincs ( a döntő tömeg ilyen) az bajban van a Szép Új Világban.. 80-90% ??? Valahol nem irigylem a mostani tizenhuszon-éveseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kuponkunyeráló
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- iPhone topik
- Wuthering Waves
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest