Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Apple szaki nem vagyok az biztos, az az unokatesóm. Én saját telefonjaimat használom, a többiről nincs véleményem és nem is szoktam már, mert papírról nem lehet. (mármint a felhasználói élményről nincs véleményem, mielőtt kötekedés 2 jönne)
Szerelni szoktam. Hamarabb szereltem meg flasheltem érintős droidokat, mint hogy egyáltalán alapszinten tudtam volna érintőt használni.
Emiatt van elég tapasztalatom zárlatos akkuról (höhh, pont iPhone 5s is volt), meg unibody házakról, ragasztóról, vízállóságról és a többiről.
Aki random kikapcsoló telónál rámondta, hogy csak Apple lehet, az hány akkut töltött már puszta műszerzsinórral meg labortáppal, jobb esetben programozható lipo töltővel?Mert én annyit kérdezek, hogy aki vízállóságról papol itt a topicban, az hány vízálló telót szedett szét? Aki unibodról papol, az hányat szedett szét?
Aki "nem cserélhető" akkus telefonról papol, az hányat szerelt szét?Mert lehet, hogy én nem használtam, Lenovo Vibe Z-t se, Xperia M-et se, E1-et se, meg LG G2-t se, iPhone 5s-t se, Galaxy Xcovert se, meg még több tucat régebbi és újabb telót se, de mindet szereltem, javítottam.
Sonyból meg ott van még a Z3 compact is, abból többet is szereltem.Ebből kifolyólag azt is láttam, hogy milyen egy unibody HTC kínai klónja, ami nem unibody, és mik a különbségek összeszerelési technikában például...
Még ezt a retket is szétszedtem, bár gazdasági totálkár miatt javítani meg használni nem sikerült.Ezt az X mintás dolgot meg amúgy nem értem mire hoztad. Vannak a privát telefonjaim (ennek listája meglepően rövid, 2-3 év nálam egy teló), amiben a SIM-em van. Céget nem tulajdonlok, cégnek nem szervizelek. Meg van a gyűjteményem és vannak azok a telók, amiket szereltem.
Ilyen iPhone akkustatisztikáról meg végképp nem beszéltem. Arról beszéltem, hogy ha szar az akku, még mindig jobb a lassabb teló, mint a kikapcsolt teló. És hogy ez nem szándékos lassítás, hogy vegyél újat... bár szarul kommunikálták le az tény.
Meg arról beszéltem, hogy a borzalmas állapotú akku az márkafüggetlenül elérhető állapot.#99-re meg azt még, hogy látom az a hiba, hogy betettem a unibody közé az i4-et, ami nem az, csak nem könnyen cserélhető akkus.
Viszont a unibodyt nem fogják abbahagyni az globális trendként akart lenni, nem Sonyra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vírusirtó topic
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Bestbuy játékok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest