Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Apple szaki nem vagyok az biztos, az az unokatesóm. Én saját telefonjaimat használom, a többiről nincs véleményem és nem is szoktam már, mert papírról nem lehet. (mármint a felhasználói élményről nincs véleményem, mielőtt kötekedés 2 jönne)
Szerelni szoktam. Hamarabb szereltem meg flasheltem érintős droidokat, mint hogy egyáltalán alapszinten tudtam volna érintőt használni.
Emiatt van elég tapasztalatom zárlatos akkuról (höhh, pont iPhone 5s is volt), meg unibody házakról, ragasztóról, vízállóságról és a többiről.
Aki random kikapcsoló telónál rámondta, hogy csak Apple lehet, az hány akkut töltött már puszta műszerzsinórral meg labortáppal, jobb esetben programozható lipo töltővel?Mert én annyit kérdezek, hogy aki vízállóságról papol itt a topicban, az hány vízálló telót szedett szét? Aki unibodról papol, az hányat szedett szét?
Aki "nem cserélhető" akkus telefonról papol, az hányat szerelt szét?Mert lehet, hogy én nem használtam, Lenovo Vibe Z-t se, Xperia M-et se, E1-et se, meg LG G2-t se, iPhone 5s-t se, Galaxy Xcovert se, meg még több tucat régebbi és újabb telót se, de mindet szereltem, javítottam.
Sonyból meg ott van még a Z3 compact is, abból többet is szereltem.Ebből kifolyólag azt is láttam, hogy milyen egy unibody HTC kínai klónja, ami nem unibody, és mik a különbségek összeszerelési technikában például...
Még ezt a retket is szétszedtem, bár gazdasági totálkár miatt javítani meg használni nem sikerült.Ezt az X mintás dolgot meg amúgy nem értem mire hoztad. Vannak a privát telefonjaim (ennek listája meglepően rövid, 2-3 év nálam egy teló), amiben a SIM-em van. Céget nem tulajdonlok, cégnek nem szervizelek. Meg van a gyűjteményem és vannak azok a telók, amiket szereltem.
Ilyen iPhone akkustatisztikáról meg végképp nem beszéltem. Arról beszéltem, hogy ha szar az akku, még mindig jobb a lassabb teló, mint a kikapcsolt teló. És hogy ez nem szándékos lassítás, hogy vegyél újat... bár szarul kommunikálták le az tény.
Meg arról beszéltem, hogy a borzalmas állapotú akku az márkafüggetlenül elérhető állapot.#99-re meg azt még, hogy látom az a hiba, hogy betettem a unibody közé az i4-et, ami nem az, csak nem könnyen cserélhető akkus.
Viszont a unibodyt nem fogják abbahagyni az globális trendként akart lenni, nem Sonyra.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 memóriák
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest