- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Dyingsoul
veterán
Kíváncsi lennék rá, hogy huzamosabb használat után mondjuk pár hónap után elkezd-e ennek is ciripelni a vízhűtése.
Nekem egyébként volt egy Sapphire HD 4890 2gb-os karim, nagyon jól bírt mindent én a gyártóval maximálisan meg voltam elégedve. Valami 4-5 éven át nyüstöltem azt a kártyát. Szerettem.
-
törölt tag
nemrégen még 1698 dollárrol hireszteltek XFX akkor az kamu volt
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
zolee5016 #21 üzenetére
Az ASUS VGA-piacon megközelítőleg sem ad el annyi VGA-t, amennyit például a Foxconn, a PC Partner, vagy a TUL. Szóval, ha limitációkat fogalmaz meg az egyik cég, akkor az ASUS biztos kimarad, mert nagyjából a középmezőny alján vannak az előadások szempontjából. Ez minden olyan gyártóra igaz, amely csak dobozos termékeket kínál, mert a VGA-piacon az eladások 60-70%-t az OEM terület adja.
(#27) he7edik.: Valójában a TUL a legnagyobb. Azért választották most a PC Partnert, mert a professzionális AMD VGA-kat ők gyártják, és a Radeon Pro Duo kvázi ilyen termék.
-
zolee5016
őstag
válasz
#63692800 #22 üzenetére
Hát ez az ,eddig mindkét gyártó kártyáit (az összeset) kiadta...pont ez a kérdésem ezt miért nem? Erre miért nem kapott jogot.....vagy te ,hogy értelmezted a hszt?
NV nek is megvannak a kirakatbabái(pl Zotac) az etalont a kizárólagosan az egyik oldalt protezsálóra értettem.... -
zolee5016
őstag
A két vörös etalonmárka.......Az Asus mellőzése érdekesnek hat számomra
(talán mert NV-vel is foglalkoznak) -
jorgoszka
tag
Lesz még olyan csúcs-Radeon, aminél a ref.hűtő nem léghűtéses lesz? Gáz.
-
Puma K
nagyúr
-
atok666
őstag
Megnyitom a PH oldalat - Radeon Pro Duo, Radeon Pro Duo, Radeon Pro Duo... Ahhoz kepest, hogy egy retegtermek..
Atok
-
Hátha rászokna a sapphire más termékeivel kapcsolatban is a 3 év garira. Nyugodtan bevállalhatnák.
-
Ref termek , Sapphire. 3ev garival.
XFX-nek igy semmi ertelme
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest