Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz Joci10 #75 üzenetére

Míg a konkurencia több lábon áll, addig ők nem annyira.Több iparágban nagyon nyomulnak, de bevételeik legnagyobb részét a PC-s gamer iparból szedik össze. Továbbra is azt mondom , hogy pontosan az általad felvázolt VGA számarányok miatt és a laptopokban szinte kizárólagos szerepük miatt ő általuk épült fel jórészt ( nem teljesen) például a ROG márkanév nem a 10 ből 1-2 ROG radeon vagy a 10 ből 10 Asus ROG NV GPU-s laptop miatt.
    Mindemellett én sem mondom azt, hogy ez feltétlenül létfontosságú dolog volt, ezzel egyetértek.

Sokat tenni nem tudtak a bányászat ellen ettől függetlenül teljesen jól leírták az NV fórumban mi a problémájuk ezzel. Az, hogy nem tudják kiszolgálni az évek óta stabil vásárlókörüket, a felvert árak miatt pedig a számukra legrosszabb dolog következik be, az , hogy a csökkenő PC s tábor a konzolok fele fordul. AMD jól jár mert a bányászat is az őszekerét tolja és az ez miatt a PC--s játéktábortól elszakadó , konzolra áttérő közösség is.

Egyáltalán nem jó fiúk ők, ezt soha nem is állítottam. Egy olyan cég aki harcol a fentmaradásért ,de ez mellett szerintem a legjobb hardvereket teszik le évek óta a PC VGA fronton, és ez a legfontosabb, hogy a jövőt ők diktálják teljesítményben még így is, mert remélhetőleg a következő NV generációban már az Xbox One x teljesítménye megint az aktuális NV VGA generáció alsó-közép, kategóriája körül fog elhelyezkedni.

• b.

félisten

válasz Joci10 #53 üzenetére

Vagy elhiszed vagy nem de jobban örültem volna, ha NV külön indítja el új névvel a saját gaming szériáját. Nem igazán érdekel, mi van egy kártyára írva csak a hűtő típusát ki tudjam következtetni. Ugyan az lesz a hűtő, ugyan az lesz minden radeonon is és NV-n is. Asus ROG Strix Gaming másik meg Asus Arez Stirx Gaming. ugyan azt kapom én is meg te is mint eddig.
    A hűtés miatt érdekelt, hogy meg tudjam továbbra is különböztetni.( tehát Armor, Gaming ,Dual stb) MSI nél is a gaming jelző meg fog maradni szerintem , az Arez mögött ,mint ahogy Asusnál is megmaradt .[link]

schwartz (#63) de válaszoltam. ott leírtam , még ha nem is így egyértelműen,hogy nem tud igazán érdekelni, hogy ha extra renderelést is csináltak tengert tetteka föld alá vagy bármi, vagy görénykedtek,x évvel ezelőtt. Ha hardverekben ilyen jó cuccokat tudnak lerakni az asztalra és toronymagasan évről évre előre lépnek a sebesség terén,nem azért mert akadályozzák a másik oldalt, hanem mert az NV kártyák jók.
    Ha igazak a pletykák akkor a nyáron debütáló kártyacsaládjukban már elérhető lesz végre a 4 K élmény akár egy 1160 kártyával is ( kb 1080 szintre tippelek most) és ott már talán nem lesz architekturális hátrányuk, de szoftveresen kell még utolérniük a vörös oldalt. Most egyébként akár hogy is nézzük, ők sokkal kisebb cég, mint a vörösök, nehéz helyzetben vannak. Ha szürke üzletekkel is ,de harcolniuk kell. Lehet hogy sok minden nem etikus, amit csinálnak, de ez amit most AMD lever se az, meg az sem ahogy állandó beharangozott marketinggel videókkal satöbbi manipulálnak és sajnos sokan el is hiszik ezt , míg a zöldek szolidan titoktartások közepette, szigorú ütemterv szerint évről évre dobják ki a komplett kártyacsaládokat sebességben mindig előre mutatva.
    Sokszor az jut eszembe, hogy AMD direkt mindig az aktuális csúcs konzol köré lövi be a saját kártyáit, hogy ne vágja meg a saját piacát, hisz neki az is nagyon fontos.

Új hozzászólás Aktív témák