Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Uram atyám te pap vagy? Lehet ez beteszi a vesszőket is, és diktálhatol székely stílusban is. (majd ha lesz benne magyar nyelv támogatás is)
Kíváncsi vagyok mit kezd majd a kameralukkal...Schuler888:
'Nekem a call recorder ingyen es bermentve is megteszi..'
Löknél nekem egy linket?
-
Én diktáltam már le telefonba teljes prédikációt (kocsiban ültem, és úgy "írtam" meg). A telefon a tartóban volt, úgy ment a szüvegfelsimerés és írássá alakítás, tehát távolabb volt tőlem.
Persze volt vele munka utána, úgy háromnegyen óra volt kijavítani az elgépeléseket, meg beírni a pontokat, vesszőket. Viszont sokkal könnyebb volt, mert ott az autóban volt minden a fejemben a két órás út során.
Szóval már eddig is volt ilyen funkció, de ha ez még pontosabb tud lenni, akkor örömmel fogadom... -
Schuler888
senior tag
De egyebkent meg barmifele ugyfelszolgalatot felhivsz, egybol kozlik, h nekik szabad rogziteni MINISEGBIZTOSITASI SZEMPOMTBOL.. en nem rogzithetem a sajat minisegbiztosotasi szempontom miatt?
milyen egyoldalusag ez keremszepen
-
mjani1172
addikt
Tudom, hogy nem a hívást
Csak a hallgatózás volt a gondjuk, és ez ugyanúgy azt csinálja.Nem csak az én hangomat jegyzeteli hanem akár másét is.
Az indexen? volt kb 2 hónapja ennek meg egy másik google valaminek a bemutatója ott volt hogy, honnan lehet letölteni..
Mate9 re töltöttem le próbaképp. -
Lássuk be, hogy a technikai mai állása szerint az is megoldható lenne (nyilván véres verítékkel, de a Google, egyesítve az erőit, talán képes lenne rá), hogy legyen a tárcsázóban egy olyan opció, hogy egy gombnyomással hozzájárulok a beszélgetés túloldali felvételéhez, és akkor hopp, működhet a felvétel.
De lehet, hogy túlértékelem a technológiai fejlettséget...
MaCS
-
clon
senior tag
-
axioma
veterán
Na de ezert nem ertem: ha a hangja nem rogzitheto, miert nem rogzitheto csak a szoveg? Raadasul nem bizonyitasnak (annak en igenis a masik fel altal kuldott adatot fogadok el, persze o is mentheti sajat szovegebol), foleg nem nagy nyilvanossagnak, hanem emlekeztetonek. Mintha hirtelen atmennenk Monk-ba, bar ott "aldas es atok", de ha on demand jon csak fel, akkor az atok kihagyhato.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Schuler888 #16 üzenetére
Fortélyos..!
-
válasz
mjani1172 #11 üzenetére
A Google sajnos kénytelen így eljárni, hála az EU-s adatvédelemnek.
Egy beszélgetés tartalmának a rögzítése önmagában nem jelent problémát, de a partner hangja önmagában is személyes adat,ezért kifejezett hozzájárulás nélkül nem kezelheted (rögzítheted).
Agyrém? Az. De sajnos tényleg ez a szabályozás hivatalos értelmezése. (Szerintem egyébként fontosabb alapjogokat sért, de mostanában az adatvédelem a szent tehén.)
MaCS
-
clon
senior tag
A Huawei alap beszélgetésrögzítője EU szabály ellenes, de a beszéd azonnali szöveggé alakítva a gugli saját appjával az teljesen rendben van.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Schuler888 #21 üzenetére
Úgy nyomják, csak nem értem miért, ha már kézben fogja autóban akkor búnti jár érte, mindegy hogy a fülénél, vagy kihangosítva.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Schuler888 #16 üzenetére
Csak ki kell hangosítani, ennyi.
sfdrakex:
Nem kell diktafon ---> on the fly
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Schuler888 #16 üzenetére
Vagy másik telefonról telefonálsz kihangosítva, nem?
Vagy kihangosított beszélgetést egy diktafonnal felveszed majd lejátszod a telefonnak.
-
-
mjani1172
addikt
Nem csak a pixelekre van, már vagy két hónapja is elérhető volt a Huaweire is.
De semmi értelme nem volt.Nem volt tárolható, sem exportálható, csak megjelent a kijelzőn a szöveg és annyi.Persze azóta változhatott.
Töröltem is.Na meg a korrekt Google aki tiltotta a hívásrögzítést, ezt engedi? Miféle logika ez?
-
axioma
veterán
Akkor irasban, kereshetoen lehetne tarolni a telefonbeszelgeteseket? Azert az nem kis teljesitmeny, me'g ha egyelore csak az angolra mukodik... [nekem nem is lenne fontos hogy on the fly csinalja, de milyen jo lenne egy ilyen adatbazis! ejjel megcsinalja masnap kereshetem, addig beerem a visszahallgatassal ha olyan gyorsan felejtenek].
-
antygaby
újonc
A Pixel 3 XL-emen a play áruházból nem tudom letölteni az appot. Azt írja, hogy nem elérhető az országomban.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Schuler888 #6 üzenetére
Hát rondák, az már igaz...
-
Schuler888
senior tag
Ez olyan dolog, aminek az androidba kellene hogy legyen integralva, nem csak a sajat csufsagaik kivaltsaga legyen..
-
atike
nagyúr
De jó lenne ha nem, csak a Pixelek kapnák meg... És főleg jó lenne ha tudna magyarul is....
-
pusszycat
nagyúr
Csak a Pixelek-re jó? Csak mert nem találom az app-ot a play áruházban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged