Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
Hiszem ha látom.... Ha és amennyiben így lesz, meggondolom a visszatérést.
(Saját tapasztalat van a térerő és üzemidő különbségre az SD javára.) -
Somatom
veterán
A kettő teljesen más tészta. A DeX egyértelmű, hogy miért jó. De, a gyorstöltésnek mi értelme? Az ember minden nap többet alszik, mint amennyi idő alatt normál töltéssel feltöltődik a teló. A gyorstöltéshez is vinni kell a töltőt és kell egy röfi is. Akkor inkább viszem a powerbankot és nem függök a röfitől. Ha az ember reggel leveszi töltőről, akkor nagyon intenzív használat kell ahhoz, hogy ne legyen elég egy 10 ezres powerbank.
-
Segal
veterán
Leírtad a lényeget. NÁLAD. Én meg pl a dex-et nem hogy nem használtam, hanem ki sem próbáltam anno mert engem meg az nem érdekelt, ettől függetlenül nem írom hogy fölösleges vagy azt hogy baromság benne mert neked pl örömet szerzett hanem csak elfogadom hogy nem vagyunk egyformák ami neked/m fontos 1 telefonban az nem feltélen lesz nekem/d is fontos.
-
Segal
veterán
válasz
7Heads Drago #42 üzenetére
Ennyi erővel a 10 ezer forintos telefonban is van kamera csak rosszabb mint egy csúcsmodellben
Ha egyszer az ember megszokta hogy gyorsan feltölt a telefonja (vagy mások példájából kiindulva dex, 5g stb.) akkor abból utána már nem szeretne lejjebb adni. Márpedig ha én pl visszamennék Samsungra akkor a 25 wattos "csodatöltésük" csiga lassú lenne... -
Segal
veterán
válasz
7Heads Drago #37 üzenetére
Azért mert nem tudja a Samsung a gyorstöltést. Ha tudná akkor a világ legjobb tulajdonsága lenne a szemében és a többi gyártó elszégyellhetné magát hogy milyen lassan tud tölteni...
-
adamklark
senior tag
válasz
7Heads Drago #38 üzenetére
én mindig meglepve olvasom, sose voltak ilyen problémáim szerencsére
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Donki Hóte #23 üzenetére
Egyből a torony mellé, hogy legyen akkor már beltéri lefedettség is.
Eszembe nem jutna samut venni. Mindenki csak panaszkodik rá, de véletlenül se cserélné le. Inkább szívják a fogukat... ezt látom a munkahelyemen. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Mr. XYZ_001 #35 üzenetére
12 év Droid után iOS-re váltottam, így lett iPhone 14 Pro Max. Mondjuk kézhezvétel és belakás után két napig nem álltam szóba magammal, de most már megszoktam. Szerencsére engem elkerültek a bugok leszámítva, hogy a Waze minden második alkalommal vagy elakad az indulási ponton és nem navigál vagy ugyan ez és össze is omlik ha belebabrálok úgy, hogy a CarPlay is újraindul. aztán nem működik mintha mi sem történt volna.
A térerő és a hangminőség parádés, de nem S22 hanem S20+ után. A többit már megszoktam, csak hozzáállás kérdése. A DeX viszont nagy királyság volt, az ha megint úgy alakulna hogy nincs notebook akkor nagyon hiányozna. -
Mr. XYZ_001
lelkes újonc
válasz
Fritz Teufel #34 üzenetére
Most már érdekel mi lett az S22 helyett.
-
Fritz Teufel
addikt
Az irodában ami egy vasbeton szerkezetes épület, adott helyeken mindenkinek volt térereje csak nekem nem. Aztán mivel a Vértesen keresztül járok, ott is sok esetben megszakadt a kapcsolat. Nem hogy az Android Autó nem ment, a telefon is megszakad.
A DeX valóban királyság, de ezt a kompromisszumot bevállaltam. Nem bántam meg. Igaz, nem mindenhol megy a CarPaly, de a telefon csak két árnyékolt helyen szakad meg, egyébként folyamatos (nem számítva a bugokat). Irodában meg nem találok árnyékolt helyet, akár folyamatos Viber kapcsolattal sem. Tehát nem kell már az ablakok közepére helyezkednem telefonálás közben, bárhonnan megy a telefonálás és folyamatos az adatkapcsolat. Vagyis a felhasználói élmény összességében pozitív a kompromisszumok ellenére.
Imádtam a Samsung telefonjaimat, de na. Elegem lett a térerő keresgélésből. Főleg, hogy azt hittem az S7-ről az S20+ már nem okoz ilyen problémát. Nem kis csalódás volt. -
ace05
senior tag
S22 ultrám van. Nekem igazat megvallva nincs bajom az exnossal. Lehet azért, mert nem játszok a telefonnal. Röhögve kibírja a telő másnap reggelig mikor újra feltöltöm, nincsenek melegedések. Ellenben a másik samsung telefonom ami a Note 9-es volt, na ott katasztrófa volt. Melegedett, nagyon merült. A végén már vagy 3-szor töltöttem egy nap. Pedig azt a telefont a samsung utolsó jó telefonjának tartom.
-
Zozzy94
tag
Kifejezetten üdvözölendő változás lenne üzemidőben, gyorsaságban és kamerában is
Jobban elgondolkodtatna a váltáson
-
Somatom
veterán
Ahogy előttem írták, egy csúcstelóval hosszú távban lehet gondolkodni. Négy és fél éves lesz a telóm, mire kijön az S23. Négy és fél év múlva már igencsak benne leszünk az 5G -ben.
Minek vesz az ember egy ilyen Samut, ha nem használja ki a tudását? Én rendszeresen használom a DeX -et. Tévézek, filmezek, netezek rajta. -
TomPack
őstag
válasz
mjani1172 #15 üzenetére
Akkor én már most elkezdem;
Én nagyon sajnálom az Exynos-t.
Nem sok csúcskészülék mondhatja el magáról, hogy fajtiszta. Nincs még egy olyan gyártó, ahol ennyi mindent legyártanának házon belül. A kijelző, ram, soc, háttértár, akku, kamerák is minden Samsung.
Volt, eddig. -
válasz
Fritz Teufel #2 üzenetére
Költözz Kiskunrettenetesről egy rendes helyre, mindjárt nem lesz térerő gondod
-
Sza_Sa
senior tag
Akkor ezt még megvárom, pedig már többször megrendezett a kezem. Utoljára az 14pro bejelentés után, hogy vegyek egy 13pro-t...de a céges iphone-om mindig visszatart, nem való nekem az ios
4 éve vettem utoljára a 2 telót, szóval nem kapkodokHa sd lesz, lehet megint meglesznek 4 évre a család készülékei.
-
mjani1172
addikt
Micsoda sírás lesz.
Jaj, milyen drága, Exynossal biztos olcsóbb lenne, nem is melegedne mint ez a
sz.r sd, na meg nem is merülne úgy mint a nyeletlen balta. Miért nem jön, pedig sokkal jobb volt. -
doooo
veterán
válasz
És ennek mi köze a Snapihoz? Ja, semmi.
-
sagit
veterán
Nagyon jó.... Az s22 a laggtengerevel nálam elérte 8 év Samsung flagship hasznalat után hogy almara váltsak. De most már a hajukat kenhetik.....
-
Somatom
veterán
válasz
Az melyik lenne? Huawei -ben nincs 5G, Asus -ban nincs DeX. Mi van még, ami tudná azt, amit a Samu?
-
Elit3Zotya
addikt
Samsungék végre a csöves európaiakat is emberszámba veszi.
-
leslien
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
Ideje lenne már, az eladásokon is jobban látszana. Sok víz lefolyik még a Dunán.
-
Aryon87
félisten
Nem állok addig fél lábon.. Tuti hogy Exykaksi is jönni fog, mert nehogymár
-
Szegény Exynos
Sebaj, legalább most nem lesz fanyalgás ,hogy megint az lesz kapható.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
kakuk.tamas #1 üzenetére
Én is úgy emlékeztem, de nem találtam hivatalos vagy legalább hivataloshoz közelítő nyilatkozatot Samsung oldalról, csak kiszivárgott Geekbench eredményeket. A legutóbbi még az volt, hogy a mobilos divízió az Exynos 2300-at akarja nyomatni mindenáron az S23-akba.
-
adamklark
senior tag
majd hiszem ha látom..
-
Curtain
senior tag
válasz
Köszönjük hogy ezt a fontos dolgot megosztottad velünk! Használd egészséggel!
-
joey04
titán
Jó reggelt.
-
Fritz Teufel
addikt
Már mindegy, másfél hónapja a legnagyobb konkurenciánál vagyok
és egy csapásra jobb lett a térerő ugyan azon környezetben.
-
kakuk.tamas
addikt
Már a Samsung is megerősítette ugyanezt múlthéten. Nem?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest