- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
-
Ribi
nagyúr
Nemertek hozza azert kerdezem hogy az IPC nem egy fix dolog hogy az architektúra ennyit ennyit tud es kesz ? Csak furcsallom hogy tulajdonkepp a proci mindig lazsal. Es amikor igazan lazsalni akarna meg taknyomvagjak hogy marpedig most meggyorsabban kell dogozni.
Lehet hogy azert nem lehet 6 szorozo ala venni mert az a max IPC amit bir ?
Ha a memot megrantom akkor is megy felfele az IPC ?
Elegge ossze vaok zavarodva mostan -
dokar
addikt
-
Foglalt név
addikt
6*333=2000=10*200 nem? Csak az első esetben nincs olyan érzésem, mintha a Pentium Dual-Core áll ki a k10 ellen... Bár látom ezt senkinek sem sikerült felfogni, szóval biztos én írtam hülyén, bocs
Ha vlki ebből azt látja ki, hogy ott kevesebb a cache vagy csak 2 mag, azért sajnos nem tudok felelősséget vállalni
-
törölt tag
nekem pl azert erdekes a cikk, mert mi altalaban konkret architekturara fejlesztunk. igy most, amikor par cuccost lehet at kell vinni pentium-m-rol es sparcII-rol opteron-ra, lehet erdemes elgondolkodni egy-ket dolgon azon kivul, hogy milyen optimalizacios kaccsolot kapjon a gcc
hacsak nem az derul ki, hogy a gcc kaccsoloja tokeletesen elegendo
de ehhez meg lehet tesztelgetni kicsit.
szoval nekem nagyon tetszik a cikk
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- XPEnology
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari,csomagküldés az árban
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest