- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Itt most az a lényeg, ahogy a hírben is áll, jelenleg az fog kézikonzolt venni, aki "hardcore" játékos, magyarul szüksége van feltétlen arra, ha el hagyja a házat, ahol van PC+konzol, akkor tovább tudja folytatni a játékot nagyon jó grafikai minőségben. De! sajnos ez a réteg már lehet nem akkora, hogy ebből nyereséget lehessen kihozni, de még ha hozzávesszük azt a réteget is aki mondjuk megveszi, és használja, de nem a "hardcore" rétegbe tartozik, még lehet akkor se lesz akkora a nyereség, hogy ez a vonal megérje. Na most, aki meg nem abba a "hardcore" rétegbe tartozik, és vesz egy Androidos netán WP7 iOS rendszerű telefont, annak meg már nem fogja megérni a kézikonzol, mivel ugyan úgy tud játszani a telefonon, és ez a dolog kulcsa. Ma már a legnagyobb réteg nem vesz kézikonzolt, hanem megelégszik az okostelefon adta lehetőségekkel. Szerintem lehet ezen VITAzni (
), hogy az M$-nek nem tetszik a konkurencia, de szerintem most itt tényleg igaza lehet, nem csak az irigység szól belőle.
Még ha ez a PS Vitánál nem is fog jelentkezni, de szerintem ebbe az irányba tart az ipar.[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
Én itt most igazat adok az M$-nek.
PS4
Új hozzászólás Aktív témák
ph A redmondi óriáscégnek kétségei vannak a PS Vita eladhatóságáról.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Futás, futópályák
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Milyen házat vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest