- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
válasz
#72042496 #11 üzenetére
Az hogy 1-2 gyártónak 1-2 kártyája (Asus 1050 Ti) szarul kivitelezett hűtést kapott, az nem azt jelenti, hogy nem megoldhatatlan ezeknek a kártyáknak az értelmes hűtése ebben a méretben....
Amint írtam a gigabyte gtx1060 mini 6gb nagyon jól sikerült, félpasszív hűtést kapott aminek ha be is lendült a ventilátora, akkor is full hangtalan volt.
Pedig én kényes vagyok nagyon erre!
De hogy márkánál maradjunk az ASUS gtx970 mini-je is teljesen jó, csendesnek mondható félpasszív hűtést kapott, pedig annak a kártyának már rendesen van fogyasztása...
Szóval hűtés és hűtés közt lehet bőven különbség minőség terén hőcső, réz mag ide vagy oda...
És ez természetesen fordítva is igaz.
Volt már dolgom sok vga-val, ami nehéz, sok hőcsöves kenyérpirító méretű hűtést kapott, mégis egy rakás szar volt...Természetesen ezzel nem azt állítóm, hogy ez a kártya jól sikerült darab lehet, ehhez a fogyasztáshoz inkább egy vapor chamber-es borda kellene szerintem, de a venti ettől független még lehet hogy jó rajta.
(#13) twollah1976:
Már miért ne lehetne fél passzív ez is?
A kártya max tdp-je nem befolyásolja az üresjáratban való fogyasztását.
Ennél is símán kivitelezhető lehet, hogy mondjuk egy fix 40 C Gpu hőmérséklet alatt lekapcsolja a ventit. -
Pöttön
őstag
A giga 1060 minije kifejezetten jól sikerült kártya lett.
Kíváncsi leszek erre, valószínűleg itt már a venti hallatni fogja a hangját max terhelés mellett...
De én ennek ellenére nagyon örülök ennek, mert az itx gépembe csak max 17 centis kártya fér.
Bár ilyen kártyám szerintem sose lesz, mert ennyi pénzt nem adok már ki vga-ra. De legalább mostmár a lehetőség adott...
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest