- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Ezekből úgy nagyjából az exposure és autofocus értékek jelentenek valamit az átlagember számára, mert nekik az a fontos, hogy minél jobb legyen az automata fénymérés és minél pontosabb az autofókusz. Az artifacts/noise/texture érték mobil kijelzőn szinte lényegtelen, mint hogy 10x15-ös nyomaton se fog látszani.
Tudom, sokan pixelkukkolnak, de szerintem nulla értelme van annak mobilnál (meg nagyobb gépeknél is egyébként), ezért is olyan jó a Google Pixel kamerája, mert a HDR+ nagyon pontosan exponál.
-
hemaka
nagyúr
DxO
-
Bossyy
tag
Amikor az NCAP-nél már szonte minden autó elérte az ötcsillagos töréstesztet és már nem lehetett differenciálni, akkor kitaláltak egy újabb mérési metódust és új szempontokat emeltek be a tesztbe. Gondolom ilyesmi lesz majd a DxOMark nál is, amikor már 100 pont körül sok-sok készülék lesz. Amúgy valamiért nekem nagyon marketingszagúnak tűnik ez az egész méricskélés. Az ősöreg Nokia N8-asom szerintem mínusz 100 pontot kapna náluk, holott néha előveszem és mindig ledöbbenek, hogy milyen iszonyú képeket készít még a mai mezőnyben is.
Szerintem "vakteszteken" kellene összehasonlítani a telefonok fényképes képességeit, úgy, hogy a véleményalkotó ne tudja melyik termékről mondd éppen véleményt, az csak a végén derüljön ki. -
RaveForce
veterán
98. Egy jobb keszulek jon es bedol a skala. Lehet újragondolni, mint a paprikas krumplit
-
dlaj
őstag
Pixel 2 98 pont!!!
Ja, most olvastam a Pixel 2 98 pontot kapott!
Vagy votmá? -
DeathAdder
veterán
Nemtom vót-e, de a pixel 2 98 pontot kapott
-
Ujfelhasznal
tag
válasz
TrueWhitee #27 üzenetére
Ilyen az, mikor az ember multitaskingol, szinte repül az idő
-
narobik
tag
https://www.dxomark.com/google-pixel-2-reviewed-sets-new-record-smartphone-camera-quality/
98 Pont
-
TrueWhitee
tag
válasz
Ujfelhasznal #26 üzenetére
11 percig írtad a hozzászólást?
Amúgy az alap variáns (Snap835/4GB/64GB) lesz 650$, az XL verzióról nem olvastam árat, de az 1000-ret úgy értettem, hogy mikor már nálunk kapható lesz, lesz annyi.
"Thankfully, the Pixel 2’s price tag hasn’t changed at all from the original. The smaller of the two devices still starts at $649 and adds for the higher storage tier. The Pixel 2 goes up for pre-order today with orders shipping starting on October 17th for the Black, White, and Blue models."
-
Ujfelhasznal
tag
Most néztem bele a Pixel 2 bemutatójába, elvileg az 97(vagy 98 nem emlékszem
) pontot kapott. Ha ez igaz, akkor nem sokáig volt az i8-é a legjobb telefonos kamere cím
Szerk. :
Míg ezt írtam, addig leírták helyettem. -
.LnB
titán
válasz
TrueWhitee #24 üzenetére
849 dollár lesz USA-ban. (Nem tudom mennyi míg ideér.)
-
TrueWhitee
tag
A sima Pixel 2 650 dodóról fog indulni. Kíváncsi leszek, hogy az XL variáns eléri-e majd az 1000-ret, mire ideér.
Na és persze arra is, hogy az LG V30-as milyen pontot fog elérni. A következő telefonom ezen kettő közül fog kikerülni, feltéve ha.. (If i had a lot of money..
)
-
Nekem fontos lenne a jó kamera. Nem is értem, hogy lehet az, van egy gyártó meg egy másik - ugyan azzal a kamera modullal - erre nagyságrendes a különbség köztük.
-
.LnB
titán
TrueWhitee gyors voltál.
Nem sokkal.
-
TrueWhitee
tag
Nem, sőt!
-
munnergep
senior tag
ehh, lényegtelen
-
Mate 10 remélem hozza ezt a szintet
( már csak azért is )
-
adise
őstag
Holvannak az apple haterek, akik szerint fizetett szar a dxomark?
-
Drakmusz
addikt
válasz
twollah1976 #7 üzenetére
Ez egy örök megállapítás,állandóan elhangzik.A látásmód nem technika függő.Manapság már van létjogosultsága a mobilos fotózásnak,és jóval rugalmasabban állnak az emberek a jelenséghez.
Ügyes szerkesztéssel pedig nagyon meggyőző végeredményeket lehet összehozni telefonnal is. -
HUNgabus
senior tag
válasz
twollah1976 #7 üzenetére
Azert a nagy atlag nem kilos dslr teglakkal rohangalt regen se, hanem par tizezer forintos kompaktokkal. Azokatbmar 2-3 eve verik a jobb mobilok kamerai. Persze a zoom meg megoldasra var de mar ott is elkezdodott vmi. Nem hiaba halt ki az a kategori, max a tobb szazezres csucs, nagy szenzoros (rx100 es 1" tarsai) resze maradt meg, ami egy kisebb reteg jatekszere.
A legtobb face es inta huszarnak boven megfelel meg egy kozepkategorias telo kameraja is. -
twollah1976
őstag
Értem én, hogy telefon, telefonnal fotózni kényelmes(ebb), ettől függetlenül sokan egy célgépet, értsd fényképezőgépet szeretnének / akarnak kiváltani egy telefonnal, ami valljuk be hiú ábránd.
-
janeszgol
félisten
A Pixelnél tényleg jobb az i8?
-
Soybex
őstag
Csak ne lenne ennyire batári nagy a note
-
RaveForce
veterán
Mi lesz ha elerik a 100at? 115/100-as ertekelesek? Vagy újraformálják az egesz scalet?
Am a note8 100as allokepe durca..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest