Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nowhereman

őstag

Nos szerintem Linux fájlkezelése után a windovs fájlrendszere egy igazi nagykaliberű gyengeelméjűség. A windows C:-on kívül semmit sem ismer, itt swappel, ide szemeteli a tempet, meg minden aztán hogy valamit visszanyerjen a saját ostobasága miatt vesztett tempoból, félnapokat töredezetségmentesít. Az meg más téma, hogy mindent egybe kutyulna, hogy aztán vagy folyamatosan idegesíti az embert, vagy egy fél napig bogarászik az ember mikor újratelepítene. És az újratelepítés - nos az ubit ritkán kell, akoris synapse mentés - install - betöltés - át a szomszédasszonyhoz, windows alatt meg félnapig végtelennek tűnő ciklusban lemezről istall - reboot...
    Ha a a videókártya drájver hibáit szidja valaki, akkor már nevezze meg a zsugát. Nekem az intelintegráltnál a natívan feltelepülő még wine-ólva is kenterbe veri sebessségben és stabilitásban azt, amit windowsban a saját csomagolt cuccaival tud(3dmark2000; 3500 vs 7800 !!!!)/megjegyzés: winehq.com-on rengeteg hibamegoldás van, és van még potya playonlinux windowsemulátor is, ha nem tetszik a wine/. Persze az intel honlapjáról letöltött drájver nálam is csinált egy akkora összeomlást hogy na. Az Ati drájverei vacakok, de tegyük hozzá a windows alatt is az S3-at is visszasírató dolgokra épesek. Van stabil operndrájver, de az a régebbi zsugákat kezeli. Kvázi normálisnak nevezhető támogatást csak az nVidia ad... Perifériák támogatása gyártófüggő. Pl HP-nál teljes, annyia a különbség, hogy miután bedugtad, autómatikusan letölti és telepíti a cuccot, nem kell a neten vagy a fiókban bogarászni. Sajnos nem ez standard.
    Hálózat. Nos szerintem próbálja meg valaki fordítva - windows alól elérni a linuxon lévő cuccot.../és itt is sok telepíthető segédcucc van...

Új hozzászólás Aktív témák