Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Tény, h kb egyforma arányban voltak mind2 gyártótól kártyáim az elmúlt több, mint 10 év alatt és hatalmas arányban volt nagyobb gondom meghajtók terén az Ati, most már AMD kártyákkal, hol textúra hiba, hol nem kapcsolt fel a 2. gpu 3d-be, és sorolhatnám, ez az én tapasztalatom, másnak persze egészen más lehet, ennyi.
Ez alapján úgy gondolom eléggé helytálló az, amiket írtam, persze lehet, h más nem osztja a véleményem, nincs is ezzel semmi gond, csak leírtam a tapasztalataimat és szinte természetes módon ez alapján kialakult egyfajta pesszimizmus is az AMD kártyák iránt, ami lehet, h újabb 10 év elteltével meg fog változni
-
-
Scholes9
nagyúr
válasz
atti_2010 #325 üzenetére
Még vannak emberek akik nem tudják hogy az AMD driverekkel réges rég nincs semmi baj? Ezzel lehet, h egyedül vagy
Én szívtam elég sokáig az AMD driverekkel, érdekes, h amióta Nvidia kártyám van ilyen gondom nincsen
Mindezt tapasztalatból írom, még mielőtt valaki rám szállna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest