- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Yettel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
failed
tag
Azt tekintve, hogy az amcsi porlgárok 90% meg sem tudná mutatni egy térképen, hogy hol háborúznak, azt meg kiváltképp nem tudná megmondani, hogy miért, hááát... és mindezek ellenére kötelességüknek érzik ezt a háborút... nem tudják mit keresnek ott, nem tudják miért mentek oda, sem nem tudnak, de azt "tudják", hogy ott "gonoszok" vannak... Ennyire meg lehet vezetni őket... és akkor csodálkozik az ember azon, hogy jön egy kicsit "értelmesebb", és kitálalja a sz@rt amit mindvégig elhallgattak mindenki elől?! Mert ezek is csak a szépet meg jót mondják, azt hogy mennyien haltak meg feleslegesen, hányan lettek nyomorékok, ilyenekről beszél valaki? Nem... Az a nyomorék hacker meg egy utolsó gerinctelen kis féreg. Képmutató kis senki. Ő hány emberrel b@szott ki pusztán azért, mert ő "szórakozott" picit? Most az ő nyakába hullana a sz@r ilyenkor meg fut az FBI-hoz, hogy "jajj nem én voltam, nem tudom hogy keveredett ez a csávó ide a monitoromra?!" ugyanmár...
Láttam a felvételt, és hát... Nem sokat kérdezgették, hogy mi legyen... -Lőjünk?! -Nem adok engedélyt. -Fegyvernek látszó tárgy van nála, az egy fegyver, TŰZ! kb ennyi volt. 2 kör, MG nyert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Futás, futópályák
- Plazma TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borderlands 4
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asztali PC R5 5500 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- i5 13400/ddr5/Rtx 5070 Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest