- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Suker10
tag
Maguknak nagy piac, de nem a külföldieknek.
Erről beszélek, van egy kis ellentmondás a szövegben, nem? Nem nagyon szoktak szórakozni, ha valamit meg kell szüntetni. Egyébként egy kínai ismerősöm mondta nemrég, hogy náluk minden erőszakos játék be van tiltva. Korábban akartam írni, hogy ezek súlyos függőséget okoznak, ezért képesek fizetni érte. Amire a felhasználó erre rájön... -
Suker10
tag
Kína nem jó példa, mert ott szinte minden be van tiltva.
Így kiesik 1,5 milliárd ember. Sok országban a havi fizetés nem lenne elég rá.
A Need for Speed bukás volt, ezért is lett teljesen ingyenes, bevételt nem nagyon hoz. Nem hiszem, hogy akik eddig komoly pénzeket kaptak a fejlesztésekért, azok mostantól ingyen megteszik. Az más, ha csak minimális kiegészítéseket kell csinálni, de itt teljesen új játékokról van szó, ami nem olcsó dolog. Ha csak Magyarországot nézzük, akkor itt egy átlagos alkalmazás fejlesztése is rengeteg pénz. Nem látom, hogy miért érné meg a felhő ilyen árak mellett. Azért ott elég magas a fenntartási költség és komoly fejlesztések is kellenek az egyre összetettebb játékok miatt. A hardverek megegyeznek és a komolyabb játékokhoz már szükséges egy, esetleg két videokártya rendelése. Sok haszna van a felhőnek, de játékra nem biztos, hogy jó. -
Suker10
tag
válasz
Depression #276 üzenetére
Nem ezt mondom.
Aki nem akar komolyabb játékot, az a felhőért sem fog fizetni. Lehet kis telefonon is játszani, de teljesen más. Az emberek nagy része meg beéri az egyszerűbb játékokkal, ha egyáltalán szüksége van az ilyen jellegű kikapcsolódásra. Az átlagos PC ma már nagyon olcsó, elég ha pl. a 20 évvel ezelőtti árakhoz hasonlítod. Fejleszteni meg mindenhol kell, ha tartani akarod a lépést, de nem is mindenkinek van erre igénye. Jobban örülnék, ha az olyan játékok lennének népszerűek, amelyek a játékos képességeit fejlesztik. -
Suker10
tag
A méretére gondoltál? Az nem mindegy, de ez jelenleg nem is akkora probléma, mivel nagyon olcsó a memória.
5200? Régen volt 1200, 3600, 3800, 4000, 4200. Ma már csak 5400, 7200, 10000, 15000 van.
Számít a sebesség, de ezeket könnyen meg lehet oldani. Egy hordozható gép egyébként sem komoly játékra való, a létező kategória ellenére sem. Aki olyan játékkal játszik, amihez nem kell a nagyobb teljesítmény, az beéri mással is.
Nem fognak többet dolgozni vele, mert lusták. -
Suker10
tag
Miért kell egyforma memória és háttértár?
Ezt nem értem. A memória sebessége nem sokat számít, a háttértár egy kicsit többet, viszont ezek alig befolyásolják a teljesítményt. Most is lehet felületek nélkül programozni PC-n és mindig is így volt, de lényegesen egyszerűbb vele, mert rengeteg dolgot elfednek, amivel nem kell foglalkozni. -
Suker10
tag
válasz
bitblueduck #156 üzenetére
Mitől lenne jobb?
Egyébként Japán, Korea és Hong Kong áll az élen. Őket követi Kína és Izland. Az USA messze elmarad: Magyarország szintjén van. A széles sávú szolgáltatásokban úgy tudom, hogy a világon egyedül Dél-Koreában 100%-os a lefedettség. Viszont a késleltetés ott is nagyon magas. Hiába nő a sebesség,,a késleltetés nem változik, vagy inkább nő. Ezt nem befolyásolja a kábel. Az optikai sem gyorsabb a réznél. Lehet mindenhol jó minőségű optikai kábel, a késleltetés nem fog csökkenni. Meglepő, nem?
Nem a kábel a döntő, hanem a technológia és a rengeteg eszköz, amit nem lehet megkerülni.
Itt egy beviteli eszközre kell azonnal reagálni, nem egy meccset nézel, aminél alig számít a másodperces késés. Játékra sok kompromisszummal jó csak és akkor, ha nincs más lehetőség. -
Suker10
tag
Nem azt mondtam, hogy nem jó, de szerintem erősen butítva van.
Miből gondolod?
Már akkor hallottam a számítási felhőkről, amikor még internet sem volt.
Játékokkal játszani nem nagyon szoktam mostanában, inkább csak készítem őket, de azt tudom, hogy ez a játék nem így néz ki maximális beállításokkal. Amikor próbáltam, akkor nem lehetett állítani semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest