- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
kiskaktusz #40 üzenetére
Persze, a 4870-emet nekem is gond nélkül felismert és a játékok is mennek vele, csak ugye így az alap driverrel nem nagyon lehet testre szabni a beállításokat a vga-n. Nincsenek teljesítményprofilok sem. Felraktam neki Win 7 komp. módban a 12.1-et, bár után meg jelezte, hogy van frisebb driver és leszeretné szedni az update-ről...
-
AthlonXP
őstag
Akkor év végéig kell várni a hd4000-es és az alatti szériák támogatásával?
-
O_L_I
őstag
Nem teljesen vág témába de valaki próbálta már hogy megy-e az ATI tray tools win8-on?
-
GribMate
aktív tag
"...nem érkezett meg menetrendszerűen a WHQL aláírással rendelkező aktuális havi Catalyst meghajtó."
Terhes az AMD?
-
Janus27
tag
Akkor ha jól értem Abu85 írását, akkor ez a Unified Video API lesz az alapja annak amit tavaly ígértek, hogy az összes videó formátum lejátszása hardveresen (GPU-n keresztül) lesz megoldva.
-
bozont
veterán
Alkalmazásprofil létezik ehhez a 12.2-höz?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Fórumozzatok az IT Café alól, ott kék a link.
-
lemusz
addikt
Csupán most érzékelem, hogy a HD4850-em öregnek és idejét múltnak számít.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
banhammer #21 üzenetére
Itt még nincs WHQL, mivel még nincs végleges Win 8. Most fektette le az MS a követelményeket, amiket majd vizsgálni fog az aláíráshoz. Ha ezzel minden partner egyetért, akkortól lesz majd lab aláírás. Ez valamennyivel a Win 8 tényleges tartja előtt lesz. Addig viszont nem lehet aláírni egy drivert Win 8-hoz. Egyébként bármelyik Win 7 driver felmegy a Win 8-ra, csak nincs minden funkció támogatva.
Az AMD drivere annyiban más, hogy támogat mindent, ami a WDDM 1.2-ben benne van. A többiek a WDDM 1.1-ig jutottak. A WoA esetében a WDDM 1.0-ig. Ez majd később változni fog. Nyilván a WDDM 1.2 támogatása a cél. -
banhammer
veterán
Az nVidia 295.73-as drivere is Win 8 kompatibilis és WHQL.
Version:
295.73 WHQL
Release Date:2012.02.21
Operating System:Windows Vista, Windows 7, Windows 8
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nem vártak vele túl sokáig.
-
Tomcat
őstag
Általában kapok értesítést az új megjelenésekről, de furcsa volt hogy sehol semmi új nem jön. Ezért furván két hete szorgosan nézegettem az oldaukat hogy van-e már új Catalyst, de csak nem volt ott sem a februári WHQL kiadás. Most már értem hogy miért nem jött, de remélem ezek után jobban iparkodnak és kihozzák a márciusit is lehetőleg még ebben a hónapban!
-
Dr. Akula
félisten
Mostmar inkabb marciusi Catalyst jöhetne, a februariról lekéstek.
-
AtHoS
nagyúr
Hálózat kezelésben alakítottak valamit win7-hez képest vagy ugyanazt használja a win8 is?
-
proci985
MODERÁTOR
ja, emiatt érdekes a win8, win7nél a napokban megint megéltem a tapasztalatokat a kései winXP időkből, avagy négy napos a win és még mindig updateli magát.
driverhez: ok, tehát akkor az RC és a 12.2 egyforma. akkor marad az RC. win8at meg lehet elkezdem használni, bár anno win7ből is a 7000 még nem volt teljesen stabil, 7068tól viszont már remek volt.
-
kiskaktusz
addikt
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Dagidög
senior tag
"...energiagazdálkodással kapcsolatos új fejlesztések" - ez mit takar?
-
nbg
senior tag
...sokan nem tudják támogatni az UV API-t.
Ez alalatt konkretan mit kell erteni?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az a DXVA utódja lesz. Nagyon szorosan kapcsolódik majd a DX11-hez, így jóval könnyebb lesz a fejlesztőknek a post-process effektek beépítése a lejátszókba, de egyéb dolgokon is lehet majd fejleszteni. Persze a DXVA 2 is megmarad, mert sokan nem tudják támogatni az UV API-t.
-
raper
senior tag
Ez gyors volt! Így kellene mindenkinek reagálni.
-
Sz.Miki
őstag
Jobban dijjaztam volna ha a 7-es szeriahoz dobtak volna ki egy nem beta drivert. Azert mar fut egy ideje a kartya de meg mindig nincs hozza vegleges kiadas.
-
...Radeon HD szériás grafikus vezérlők teljes támogatása is megoldott lesz, de csak a Windows 8 tényleges startja előtt.
Én ennek örülök, bár már most is belerakhatták volna a 4xxx-es szériát.
-
Janus27
tag
Ez a Unified Video API mit takar pontosan?
-
atti_2010
nagyúr
Szuper ez a 8-as Windows, majdnem olyan "harapós" HDD-ről mint a Win 7 SSD-ről és a csempét is kezdem szokni, az AMD meg nagyon szorgalmas volt ezzel a Vision Centerrel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hehe.. Végülis, ez jó, hogy adtak ki a 8-hoz driver-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Futás, futópályák
- Autós kamerák
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- VoIP telefonálás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest