- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Nagyon jo, hogy kozzeteszik a kodot. Igy aki felti az adatait az nem kenyszerul idegen szolgaltatasokat hasznalni, hanem konnyen kiepithet egy sajat felhot.
-
Szatyor95
senior tag
Pedig az egyik legjobban tetsző tárhely volt számomra. Ráadásul így elég volt csak bejelentkeznem új rendszer telepítésénél, és már szedte is a cuccokat lefelé. Nagy kár.
-
sh4d0w
félisten
Pont most zárják be, amikor megjelenés előtt állnak az első ubuntus telefonok?
Hol érhető el a forráskód?
-
saelin
veterán
Akkor költözünk.
-
n00n
őstag
Sajnálom. Napi szinten használtam. Nekem elég volt a legkisebb tárhely, mert csak pár dolgot tároltam itt, amit jó volt, ha elérek bárhonnét. Mondjuk meg is értem, nehéz felvenni a versenyt a nagyobb nevekkel. Én is remélem, hogy valamit kitalálnak, mert nagyon hiányozni fog. Legszívesebben annak örülnék, ha a Google-lel összeállnának és lenne Dropbox integráció.
-
Tomy Yayo
senior tag
Szerintem pont, hogy nem az, egyáltalán. Az utóbbi időben hatalmas verseny van ezen a piacon. Google Drive, OneDrive, Dropbox, és még kismillió amivel sose kerültem közelebbi kapcsolatba. Mint ubuntu user én se használtam, mert szerintem tény, hogy ezekkel már nem volt versenyben. Sokkal többet adnak ingyen is, és már a fizetős szolgáltatásaik is nagy olcsónak mondhatók. Remélem a helyzet csak átmeneti lesz, és integrálják valamelyik másikat az ubuntuba. OneDrive-ot nem tartom valószínűnek az MS miatt, de egy Google Drive hátha, vagy talán Dropbox, bár az annyira nem hoz lázba.
-
alevan
őstag
Na, ez meglepő.
(kár hogy nincs egy felhúzott szemöldök smiley).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest