- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dattis_
csendes tag
sziasztok. Nem tudom, hogy típusfüggő, vagy típusfüggetlen, de elmondom, hátha esetleg találkozott már valaki hasonló dologgal. 3 hete figyelgetem a gépet, 650D-ről van szó. Figyelgetem, hogy esetleg az én agyam hagy ki, de most már biztos vagyok benne, hogy nem. Az történt, hogy csinálgatom a fényképeket, aztán megnézem mondjuk szgépen, ez a kör ismétlődik. Időnként olyan hiányérzetem van / volt, hogy csináltam fényképeket, de aztán valamiért nem találtam a fényképezőn. Mondom jó, biztos elfelejtettem mit csináltam, annyi baj legyen, majd legközelebb lefényképezem. Aztán most voltunk nyaralni a 7végén, és most már biztos vagyok benne, hogy időnként egy nem definiált mennyiség a kártyáról eltűnik, és halvány lila gőzöm sincs arról, hogy hova. Keresem, keresem nem találom. Memóriakártya olvasóba beteszem, semmi. Megnézem az összes Canon software-rel, semmi. És aztán megy a k anyázás, hogy hol van. És most már biztos vagyok benne, hogy nem az én agyammal van a baj. Random tűnnek el a képek a kártyáról. Határozottan emlékszem egy csomó képre, hogy csináltam, vissza is néztem, ott is volt. Barátnő tanúsítja. Ma meg szedném le a képeket, és nincsenek sehol. Foggalmam sincs, hogy merre, hova lettek, mi csinálta, szoftware, valami más. Nem tudom. Találkoztatok már hasonlóval?
DAttis
-
dattis_
csendes tag
Na, megvan a 650D-m
. Nagyon baba kis készülék, egyáltalán nem bántam meg, hogy picit többe került mint a 600D és ezt vettem meg. Beszéltem elég sok mindenkivel (Canon Mo-val is), hogy 60D vagy 650D, és "meggyőztek", hogy nekem 650D kell. Úgyhogy kérdezzetek
.
-
dattis_
csendes tag
sziasztok
esetleg nem szerzett már valaki be ilyen gépet?
. Én megmondom őszintén nagyon szemezgetek vele, és el is beszélgetnék azzal, akinek már van ilyen
üdv:
DAttis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest