Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Egyértelmű , hogy a hc játékok kevesebb embert kötnek le.
Jó példa erre az ARMA .
-
Wolverine
félisten
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
A casual játékosokkal foglalkoznak ők is, ugyanis a WoW játékosainak legnagyobb része is az.
-
Necroman_Mk2
őstag
Ez csupán elemzői találgatás, ami abból indul ki, hogy ezen MMO-k most menők (= trendi mellett anyagilag is megtérülnek), tehát a Titan is nagy valószínűséggel az lesz.
A Blizzard eddigi ténykedését figyelembe véve igencsak nehezen képzelhető el + ők max. április 1-én foglalkoznak casual/trendi dolgokkal. -
bAtt001
addikt
nem lepődnék meg ha ingyenes lenne mikro tranzakcióval már a kezdetektől fogva. nagyon nem tudná őket visszavágni az sem ha nem lenne sikeres, amennyi pénzt beszednek a wow havidíjból panaszra nem lehet okuk

-
qad
senior tag
Hééé ti miről beszéltek? Casual = alkalmi (játékos) és szó sincs semmiféle skillről. A casual nem azt jelenti hogy nem ért hozzá, csak nincs annyi ideje mint a kockáknak, de attól még érthet a játékhoz.
Valamelyik játékról olvastam, talán a final fantasy mmo-ról hogy a fejlődést heti fix 10-15 órányi játékkal akarják megoldani. Az elgondolásukkal a (kockák ellen) casual játékosokat védenék akik csak napi 1-3 órát tudnának játszani. Ezzel próbálják kiköszöbölni azt a wow effektet hogy a kockák előrébb járnak a szakmák és a gear (ruházkodás) terén. Tehát a kockák már unatkoznak mikor a casual játékos vért izzad mert nem tud hozzájutni a többi cucchoz. Ha jól emlékszem valami olyasmit írtak hogy lesz 1 plusz csík amit hetente 1x feltöltenek ( wowban a rested azaz 200% xp plusz) és ha lejár akkor viszont alig fejlödsz. A készítők azt írták hogy mind1 hogy 1 nap alatt játszod le a heti adagodat vagy több nap kevesebbet. Sorry a hosszú monologért nem tudom mi jött rám így kora reggel
-
nemethati
senior tag
Lehet utálni a WoW-ot meg azt is amit a Blizzard csinál, de az biztos hogy ez sem egy "éppenhogyösszetákoltneszenektek" MMO lesz

-
kovsol
titán
Mióta a HC instákat bevezették nekem nem tetszik wow, BC ben még jó volt, mikor kulcsküldiket kellett megcsinálni a raid instákhoz, még karához is, meg ugye SSC,TK, hyjal, BT, és nem volt noraml meg HC mód, na azok voltak a szép idők, mai napig emlékszem a szerver first illidan killre, meg az 1% -os Lady Vas wipokra

-
elithun
őstag
Kicsit messzemenő kijelentés ez, főleg az alapján amit tudunk erről az állítólagos Titanról.
-
Cathfaern
nagyúr
Ne Diabló alapján mond, a WoW-nak (ilyen téren sincs) semmi köze nincs hozzá. Ahhoz hogy jó legyél (főleg PvP fronton) igenis a skill az elsődleges (na meg az időszakonkénti sok szabadidő, ha PvE progressben első akarsz lenni, de erről a Blizzard nem tehet).
"Azt nekem ne mesélje senki, hogy a gyerekekre optimalizálás miatt nem veszít egy rakást játékélményből az, aki értelmes ember."
Erre találták ki a nehézségi szinteket, amik a WoW-ban (nyilván mmo-ra interpretálva) léteznek is. Bár megjegyzem casual != gyerek, sőt szerintem casualok átlagéletkora elég magas (lásd csak a tipikus casualoknak tervezett játékokat, mint farmville, bejeweled, stb). -
ddekany
nagyúr
Kár hogy a HC Blizzard-nál nem (sem) igazán arról szól, hogy nehezebb, azaz jobb képességű játékos kell hozzá, hanem hogy több türelem kell hozzá és több molyolás fórumokon, hogy kitalálja az ember a szabályokat amit a Blizzard baszott dokumentálni... Legalábbis Diablo alapján ezt mondom. Azt nekem ne mesélje senki, hogy a gyerekekre optimalizálás miatt nem veszít egy rakást játékélményből az, aki értelmes ember.
-
[CsuCsu]
őstag
Ez tömény baromság. A WoW se nem casual, se nem HC, mivel mindkettő számára van benne tartalom. Épp elég. És a Titan is ilyen lesz, mivel a Blizzard összes játéka eddig ilyen volt.
"Easy to learn, hard to master." Emlékeztek még?#5 JSaN
Megnézem letoltad-e 3.1-ben yogg0-át, vagy LKHC-t olyan 15%-os buffal, esetleg Sinestrát is farmolod? Vagy Gladiator vagy? Most attól, hogy azok, akiknek nincs annyi idejük hozzáférnek a játékhoz az miért rossz? -
JSaN
addikt
Azt sem tudjuk milyen univerziumban fog jatszodni, wow is eleg kazuar jatek lett mar. Ne legyen mar ez is az.

-
mzprox
aktív tag
Még causelebb mint a wow?

-
kexksz
addikt
Nem causel, causal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Konteó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Renault, Dacia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)