- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Én a flex-re "hagyományos" okostelefonként nézek. Az az ív ami benne van, annyira jó szerintem, hogy sík felületen ne nyomjuk be a gombokat. A kijelző elérése személyfüggő 6 inch annyi, hogy akinek nem elég nagy a keze annak ennyi ív úgysem használ, akinek meg használna annak meg amúgy is elég nagy keze kellene, hogy legyen.
Nézőpont kérdése, de az edge-re sem tekintek másképp csak a kijelző van lekerekítve, hétköznapi fogásnál semmi mást nem csinálsz csak az oldalsó lekerekített részt nyomod félre, és rontasz a fogáson a jobb oldalról nem létező keret miatt.Ha pedig elnézünk a használhatóságon aligha, vagy éppen negatívan változtató designról, akkor észrevehetjük, hogy még mindig sima okostelefonok, az egyikben 245 ppi-s rosszul kalibrált OLED panel van, a másikban meg 524 ppi-s Amoled, de s805-el. Így evidens, hogy melyik gyorsabb, és melyik bírja tovább aksival, szóval csak egyéni preferencia innentől kezdve. Én személy szerint a Nexus 6-ot választanám a kettő közül.
# Amúgy őszintén kíváncsi lennék, hogy milyen esetben hasznosabb az edge külön sávja a "hagyományos" megoldásokhoz képest.
-
M5Norbi
őstag
A G Flex-nek inkább a Round volt a konkurenciája nem jól gondolom?
Mindenesetre nehér magukat az eladási számokat összehasonlítani mert nem biztos hogy adott régiókban egyformán elérhető volt mindkettő. Ami meg nincs arra vevő sem lesz
De maga mit értékesített darabszám engem is érdekelne a G Flex mint szintén rétegmodell esetében is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest