- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem olyan friss hír, de közben túl vagyunk már a 6 millión is.
-
DaveHutt
őstag
válasz
taylordaichi #54 üzenetére
Szereted a loot orientált játékokat (Diablo, Division, Destiny)? Szeretsz szörnyeket gyakni? (Bármelyik RPG, Witcher stb.) Szereted az akciójátékokat?
Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor érdemes beszerezni. Ha további kérdésed van, van hivatalos topic már.
Rendkívül élvezetes játék. -
taylordaichi
csendes tag
Annyi videót és screenshotot láttam már róla, hogy szívem szerint megvenném, de még várok vele. Ne hogy a végén megbánjam a vételt.
-
.LnB
titán
Várom a PC-s verziót.
És nem a warez miatt.
-
Mister_X
nagyúr
Frissítésre: azért az durva, hogy most is elment 2 millió példány Japánban.
-
HaZsolt
őstag
Ez jó kis start volt akkor.
-
Tidus
addikt
Néha elvetődők olyan oldalakra ahonnét le lehet tölteni valamilyen furfanggal a filmeket, Na ott szoktam látni hogy a Japán animációs filmeket, Songoku, DragonballZ, stb. több ezren töltik le, több ezren meg vissza. Hát kinek mi jön le.
Van olyan ismerősöm is aki valamelyik adón rendszeresen nézi a manga sorozatokat Japán nyelven, magyar felirattal, éjjel valamikor, mert trágár, és brutális az az eredeti fordítás( rajongóknál, ez a király). Az adott kábel TV adón, ez nézői kérések, reklamáció alapján megy így. De itt a neten is találsz manga fórumot.
Nekik ez jön be, ezt szeretik. -
Def26
félisten
Én speciel magára a tényre írtam (PUBG után ebből is pikk pakk elmegy több millió db), hogy "mi a szar", nem a játékra. Habár kb. ugyanaz a vélemény a japán játékokról, de ezt egyszer már Veled átbeszéltük.
Nézegettem videókat róla nekem ez nem tűnik kifejezetten japán játéknak.
-
Raysen623
addikt
Továbbra sem értem mit eszik ezen a játékon 5 millió "légy".
Még várom a pillanatot amikor megvilágosodik az elmém a játékkal kapcsolatban. Pedig voltam beta-n is...
-
törölt tag
Arról van szó, hogy nincs mindenki anyagilag olyan jól eleresztve, hogy bármelyik játékhoz, ami megtetszik neki, konzolt is vegyen. Vagy van egy jó gépe, amin tudná játszani. A kalózkodást meg nyugodtan el lehet engedni, mindig is voltak és mindig is lesznek. Amúgy én is megvárom PC -re, de ha veszel egy konzolt nekem, akkor nem
-
-
GodGamer5
addikt
Hát elég vegyes képem van a játékról. Tetszik is meg nem is. Kivárom a pc-s verziót aztán meglássuk.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Juhaszatti #25 üzenetére
PC -n a megjelenési összes eladásra gondoltam.Nem volt eléggé érthető,bocsi.
Konzol eladások 10M darabszámig meg sem állnak.
-
Televan74
nagyúr
Konzolon 5M 3 nap alatt, PC -n 50k az összes eladás.
-
Emlékszem mikor kidobták az új 3DS XL- Monster Hunter verziót pár nap alatt elment belőle valami rekodnagyságú hardver- szoftver. Nintendo is meglepődött, mert tök sokan megvették úgy is a gép-Játék bundle csomagot, hogy már volt nekik alapból 3DS . Kb NES Mini szitu volt..
-
pohár
félisten
oddshottal ki is szedtem frissiben a legjobb jelenetet az egész játékból, én sírva szakadtam
-
AMD Power
titán
El is hiszem. Egy kollegam ezert ment el szabira!
-
sp8787
addikt
Meg is lepodtem meg nem is. A Friendlist-em tele van foleg koreai,kinai,amerikai jatekosokkal meg a Nioh miatt cca 300-400. Gyarkolatilag a tulnyomo reszuk ezt jatsza amiota megjelent.
-
Mister_X
nagyúr
Ha már MH, örökzöld: [link]
Disclaimer: MH4-ig egyhelyben kellett álni potion bevitelekor és pózolt a karakter, Worldben mozoghatsz ration és potion bevitele közben, de megszakíthatják a monsterek. Mega potionnél még állni kell, de az folyamatosan tölt, tehát nem vész el a hatás, ha megsuakítják.
-
3L1T3
addikt
Meg hát eleve tudsz úgy posztolni questet, hogy csatlakozzanak hozzád a társaid.
A TheVR vs Monster Hunter World témával kapcsolatosan az alapvető gond, hogy úgy áltak hozzá mint egy Soul game. Holott ennek semmi köze ahhoz.
A Monster Hunter World inkább egy offline MMORPG. . . Nem is lehet 20-30 óra alatt úgy végigrohanni rajta ahogy ők megszokták azt stream közben. Alsó hangon 2-300 órát bele lehet ölni úgy, hogy meg sem unod. 1000 óra is bőven beletud mászni úgy, hogy imádod a játékot.
-
Oké, ők is elismerték, hogy nem ismerik még ki magukat benne és azért sem ment most annyira nekik. Azért a multiplayert nem is hoztam fel, mert talán nem olyan rossz.
Holnap fognak a játékkal újra jópár órát játszani, meg is fogom nézni, mert talán már fluidabban fog nekik menni minden. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Hopkins95 #11 üzenetére
Néztem azt a streamet/vod-ot, inkább nem kommentálnám.
Bírom a srácokat tényleg, napi szinten nézem őket, de hogy semmit nem tudnak erről a játékról, az eléggé látszik. Aztán végül át is mentek Rainbow Six: Siege-ezni.
Best jelenet: Pisti rage-el a játékbeli társunk üzenetein, meg hogy nem tud a kiinduló táborunkban SOS flare-t küldeni.
szerk:
Aki nem tudná: SOS flare-el tudunk más játékosokat behívni, ha nem tudunk egy nagy dögöt egyedül kinyíni.
-
3L1T3
addikt
-
wjbhbdux
veterán
nekem bealvós hogy fél órán át ugyanazt a gyíkot kell gyepálni dehát sokaknak kihívás a gép ellen szenvedni naphosszat.
-
ldave
félisten
Számomra meglelő egy a siker, mármint a nagysága. Évek óta 3DS-en ment csak ez a sorozat (ahol szintén jól ment), most váltottak nagygépre és 5 millióan megvették. Gondolom sok új játékost tudtak megfogni, a játék egyedi, az időzítés remek.
-
Van bent boxm.. de en inkabb pcre várom... Remélhetőleg jobb graf miatt
-
Def26
félisten
ez már megint mi a szar?
-
törölt tag
PC -re már ki sem kell adniuk
-
törölt tag
Nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged