- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@norbert
tag
válasz
koszigin1 #7475 üzenetére
Mondtam hogy nézd meg az user manual-t.
Én megnéztem.
4x1gb 667-es ramot bír max kezelni a lapod.
Valószínűleg ez a problémád forrása.
Ellenben láttam olyan oldalt is,ami azt írta,hogy kezeli a 2gb-os modulokat is.
Szerintem egy biosfrissítés megoldaná a gondot,de ennek tényleg nézz utána,mert lehet hogy ez a baj. -
g@norbert
tag
válasz
koszigin1 #7463 üzenetére
A hibás ramot nem szabad párba-dualba tenni a jó rammal,csak 2db tökèletesen egyforma méretű,időzítésű,és azonosnak kell lenni a gyártónak is.Még így is lehetnek problémák,nem véletlenül árulják kit-ben(2-3-4-db a gyártó által egyformákat kiválogatva)nézz tényleg körül a hardveraprón.
-
-
g@norbert
tag
válasz
koszigin1 #7453 üzenetére
Csak simán a 2x1gb-al próbáld tesztelni alapórajelen,és mind a 2 pár slottal nézd meg(1-3,2-4)
Egyébként milyen hőmérsékleteket,és feszültsègeket lát a biosod?
Feltölthetnél róla 1-1 kèpet.
Még a 350w-os noname tápodra is gyanakszom,nem tudnád egy másik táppal is kipróbálni? -
g@norbert
tag
válasz
koszigin1 #7430 üzenetére
Szerintem az 5420-at ki kellene próbálnod egy másik lapban,ha ott is ez a baj,akkor ennyi.
A ramokat külön-külön egyenként minden slotban kipróbàlnám,de valószínű,hogy a lap nem szereti a különböző ramokat,értem ezt típusra,és méretre is.
Próbáld azonos méretű ramokkal. -
g@norbert
tag
-
g@norbert
tag
válasz
koszigin1 #7409 üzenetére
Az újrapasztázást megcsináltad?
Próba szerencse,lehet hogy ez segítene valamit,ha már az fsb csökkentésnél tovább bírta.https://m.logout.hu/cikk/lga_775_tuning_olcso_bb_771-es_4_magos_xeon_cpu_a/vegszo_es_linkek.html
Innen csemegézhetsz,olvasd el,ez egy nagyon jó cikk kenand-tól,tele sok infóval és segítséggel.
Próbáltam keresni komplett moddolt biost neked,de nem találtam. -
Alpi.
addikt
-
Alpi.
addikt
válasz
koszigin1 #7403 üzenetére
Elsőre nb-re tippelnék. Mindenképp ajánlott újrakenni a borda alatt, ezek elég melegedős chipsetek és mostanra már nem sok maradt az egykori hővezetésből.
Másodsorban több P900-as chipset megkapta idővel az 1333 fsbs támogatást, de emelni kell az nb feszen a stabil működéshez. Nálad is ez lesz a leírásod alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sorozatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- További aktív témák...
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest