Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madarasz92
őstag
Szerintem nem lessz tul olcsó dolog ez..
-
Quasi_modo
nagyúr
Én azért inkább a vékony megoldást részesítem előnyben. Pár év múlva biztos benevezek egy ilyenre.
-
stratova
veterán
Egyszer már megnéznék élőben egy ilyet noha egy másik oldal tesztjében az önállóan használatos miniprojektor nem volt a legjobb élestés terén. Azt egy kicsit vitatom, hogy a fiataloknak a legfontosabb a pengevékonyság, bár lassan kiöregszem a korosztályból. Azért én örülök hogy az n73-asom nem 1 cm vastag, hanem egy emberes féltégla. Annak ellenére, hogy nem strapafon és igyekszem rá vigyázni túlélt már egy két megrázkódtatást, amit a vékonykák kétlem hogy elviselnének.
-
Destin4tor
tag
néhány éven belül pedig ez is benne lesz a felső kategóriás cuccokban...
-
Matthu
aktív tag
Az ötlet nem rossz, de a szükségességével vitatkoznék. Mindig kitalálnak valamit amit telóba kéne integrálni. Várom a fűnyírót, a villanyvasalót meg a beretvát. Viccet félretéve, sok értelmét nem látom a dolognak a kis fényerő miatt. Inkább normális TV kimenet. Minden lakásban van tévé, utcán meg nem nagyon kell projektorozni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Vivo gyorstöltő adapter kábellel - Szép állapot
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest