Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Hibátlan! Csak jönne már!

-
hemaka
nagyúr
mindenképpen az ipad fapados változata alá kell belőniük az árakat. az persze más kérdés, hogy az ipad2-vel mennyire lesz versenyképes...

-
törölt tag
de amit leírtam az alkalmazás mizériáról szerintem megállja a helyét, nekem spec fontosabb a Flash támogatás (akármennyire szidják, jelenleg per pill létezik és a "teljes" net élményhez kell) + a BB mailtámogatás sem utolsó szempont. az akadozó rendszer majd kiderül, de a múltkori videó óta elég lelkes vagyok

amúgy abban egyetértek, hogy olcsóbban nagyobb esélye lenne -spec nekem is egy 7"-os iPad lenne az optimális, ha az ára is a kijelző mérethez képest alakulna-, de én így is életképesnek tartom a cuccot

-
nord_
veterán
-
törölt tag
blackrulz: Neked is szól. én is ezen a véleményen voltam, aztán itt a fórumon egy okos ember (már nem tudom ki volt
) felhomályosított, hogy ha nem lenne ekkora káva, akkor nem tudnád kézben tartani normálisan, mert a tenyered hozzáérne a kijelzőhöz. nekem sem tetszik a vastag káva, de ez ilyen szükséges rossz:/ -
blueMerle
veterán
Nekem még mindig ezzel a baromi széles fekete kerettel van bajom.

-
törölt tag
ez miért baj, pont ettől lesznek ellenfelek?
Everman: az alkalmazások hiánya fájó pont, bár nem mindenki játszani akarna rajta és a "komolyabb" programokat szvsz gyorsan portolni fogják (SAP, újságok, SN cuccok, szerkesztők, stb.) és úgy már nem olyan rossz a helyzet. az iPad 2-től meg nem tudom mennyire kell tartania a RIM-nek. szerintem a 2nd gen iPad kapni fog egy álleejtős kijelzőt, facetime-ot, meg hardware-es fejődést, de amit sok ember hiányol (Flash, USB) nem fogják pótolni. Arról nem is beszélve hogy ez lehet az ultimate megoldás azoknak, akik a céges dolgaik miatt Blackberry telefonhoz/e-mail szolgáltatáshoz vannak láncolva, de akarnak egy normális multimédiás kütyüt, amit össze tudnak vele szinkronizálni. na ez lesz a Playbook.
lényeg a lényeg, ez egy komolyabb kihívó lesz, mint a Galaxy Tab!
-
Everman
addikt
Semmivel nem olcsóbb, mint az iPad, viszont nincsen rá annyi alkalmazás.
Az szintén probléma, hogy mire kijön, addigra már a második generációs iPaddel kell versenyeznie. -
Bathory Peti
aktív tag
nagyon jónak tünik,és az ára se lessz rossz.
-
Gengi
senior tag
A készülék isteni. Nagyon nagyon tetszik. Az előzetes ár is. Meg ez tök jó ,mert egy ilyen poszt szül egy másikat is
. "Drágább lett a Playbook ,mint az elemzők várták" 
-
törölt tag
ha ez igaz, akkor az iPadnek végre lenne egy komoly ellenfele. én örülnék neki, ha tényleg így áraznák be (vagy még alacsonyabb árra
), persze kérdés, hogy mire ideér mennyibe fog fájni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- E-book olvasók
- Yettel topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Nokia 6510 eredeti bőrtok, elő és hátlap
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszi.
Amolyan szükséges rossz.

) felhomályosított, hogy ha nem lenne ekkora káva, akkor nem tudnád kézben tartani normálisan, mert a tenyered hozzáérne a kijelzőhöz. nekem sem tetszik a vastag káva, de ez ilyen szükséges rossz:/