Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Poco F7
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alton1978
tag
Egy ideje szemezek vele, hogy veszek egyet, mert ennyiért - munkára - bagóért adják. Na, de!
Nekem egy problémám van ezzel a kütyüvel: ballal tekergetem, jobbal egeret huzigálom...Na, de akkor honnan szerzek egy harmadik kezet, amivel a billentyű kombinációkat lenyomom ? Ahhoz el kellene engedjem az eszközt, s letekinteni a billentyűzetre, hogy megtaláljam a megfelelő shortcut kiosztást.
Max-et használok, s minden fontosabb billentyű kombináció a bal kezem ügyébe esik.
Szerintem nem vészes az irányításhoz a CTRL+ALT balos kiosztás...De ezzel a ketyerével nem látom miként lehetne gyorsabb a munka, ha állandóan a billentyűkért kell nyúlkáljak. Talán ha az egeret kiváltja...?
Nem tudom, még nem használtam,de szívesen vennék 1et, de valami azt súgja, hogy nem lenne gyorsabb a munkám tőle...Tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest