Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
samgar
őstag
Az miért van, hogy be van állítva a könyvjező sáv, hogy látszon, de ha rákattintok valamire, eltűnik és újra elő kell hoznom ctrl shift b-vel? Eddig ilyen nem volt.
-
Penge_4
veterán
"Újdonság még, hogy a Chrome már azokban az esetekben is képes megjegyezni a felhasználónevet és jelszót, ha az adott oldal ezt nem támogatja"
Vajon ez a néhai Opera fejlesztőinek az érdeme? Egyre több olyan apróság jelenik meg benne, ami régen az Opera kizárólagossága volt. Anno imádtam ezt a funkciót, hogy míg Firefoxban mókolni kellett, addig Operában mindenhol, a Paypaltól a bankokon át felajánlotta a jelszó megjegyzését.
(#4) Kbali: Igazad van, sokkal biztonságosabb ha a user
1. Egyszerű jelszót használ.
2. 3rd party alkalmazásokkal jegyezteti meg, pl. a LastPass -
PistiSan
addikt
http://m.itcafe.hu/hir/erste_biztonsag_autentikacio_sms_openssl.html
-
PistiSan
addikt
Én már azt a fícsőrt várom, ahol ha használom a böngészőben a nagyítás funkciót, akkor a nagyfelbontású képek normálisan jelenjenek meg.
90%-os méretben nem tudod nagyítani, 110%-on nem lehet teljes nézetben nézni, csak a valós méretet, egyedül a 100%-os méreten hagyva lehet a képernyőt kitöltve, és valós méretben is nézni a képet. -
vittorio7
őstag
Ez jó hír. És gyorsult bizony.
-
törölt tag
"a Chrome már azokban az esetekben is képes megjegyezni a felhasználónevet és jelszót, ha az adott oldal ezt nem támogatja (az automatikus kiegészítés ki van kapcsolva). A Google fejlesztői szerint így felhasználók bátrabban használnak majd komplexebb, bonyolultabb jelszavakat"
Csak én nem látom az összefüggést

-
Brutálisat gyorsult az indítás és az oldalbetöltés is, legalábbis én úgy vettem észre.
-
-szp-
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Azt írják, hogy így a felhasználók bátrabban választanak majd komplexebb jelszavakat. Képesek voltak a biztonságra hivatkozni mellé! (link)
-
Kbali
nagyúr
Ja, tök jó lesz, hogy az emberek most majd elkezdik megjegyeztetni az internetbankos jelszavaikat, a biztonságról meg gondoskodjon a bank, ahogy tud....
-
buherton
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
+1
Lehet, hogy a kedves szerző Jókait olvasott mostanában
. A legjobb résznél ér véget. -
sad_Vamp
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Engem is ez érdekelne

-
kriszpontaz
veterán
Újdonság még, hogy a Chrome már azokban az esetekben is képes megjegyezni a felhasználónevet és jelszót, ha az adott oldal ezt nem támogatja (az automatikus kiegészítés ki van kapcsolva). A Google fejlesztői szerint így a felhasználók
tovább?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobilinternet
- Tőzsde és gazdaság
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Macska topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest