- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
samgar
őstag
Az miért van, hogy be van állítva a könyvjező sáv, hogy látszon, de ha rákattintok valamire, eltűnik és újra elő kell hoznom ctrl shift b-vel? Eddig ilyen nem volt.
-
Penge_4
veterán
"Újdonság még, hogy a Chrome már azokban az esetekben is képes megjegyezni a felhasználónevet és jelszót, ha az adott oldal ezt nem támogatja"
Vajon ez a néhai Opera fejlesztőinek az érdeme? Egyre több olyan apróság jelenik meg benne, ami régen az Opera kizárólagossága volt. Anno imádtam ezt a funkciót, hogy míg Firefoxban mókolni kellett, addig Operában mindenhol, a Paypaltól a bankokon át felajánlotta a jelszó megjegyzését.
(#4) Kbali: Igazad van, sokkal biztonságosabb ha a user
1. Egyszerű jelszót használ.
2. 3rd party alkalmazásokkal jegyezteti meg, pl. a LastPass -
PistiSan
addikt
http://m.itcafe.hu/hir/erste_biztonsag_autentikacio_sms_openssl.html
-
PistiSan
addikt
Én már azt a fícsőrt várom, ahol ha használom a böngészőben a nagyítás funkciót, akkor a nagyfelbontású képek normálisan jelenjenek meg.
90%-os méretben nem tudod nagyítani, 110%-on nem lehet teljes nézetben nézni, csak a valós méretet, egyedül a 100%-os méreten hagyva lehet a képernyőt kitöltve, és valós méretben is nézni a képet. -
vittorio7
őstag
Ez jó hír. És gyorsult bizony.
-
törölt tag
"a Chrome már azokban az esetekben is képes megjegyezni a felhasználónevet és jelszót, ha az adott oldal ezt nem támogatja (az automatikus kiegészítés ki van kapcsolva). A Google fejlesztői szerint így felhasználók bátrabban használnak majd komplexebb, bonyolultabb jelszavakat"
Csak én nem látom az összefüggést
-
Narxis
nagyúr
Brutálisat gyorsult az indítás és az oldalbetöltés is, legalábbis én úgy vettem észre.
-
-szp-
aktív tag
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
Azt írják, hogy így a felhasználók bátrabban választanak majd komplexebb jelszavakat. Képesek voltak a biztonságra hivatkozni mellé! (link)
-
Kbali
nagyúr
Ja, tök jó lesz, hogy az emberek most majd elkezdik megjegyeztetni az internetbankos jelszavaikat, a biztonságról meg gondoskodjon a bank, ahogy tud....
-
buherton
őstag
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
+1
Lehet, hogy a kedves szerző Jókait olvasott mostanában
. A legjobb résznél ér véget.
-
sad_Vamp
őstag
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
Engem is ez érdekelne
-
kriszpontaz
veterán
Újdonság még, hogy a Chrome már azokban az esetekben is képes megjegyezni a felhasználónevet és jelszót, ha az adott oldal ezt nem támogatja (az automatikus kiegészítés ki van kapcsolva). A Google fejlesztői szerint így a felhasználók
tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest