Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Értem mire gondolsz, ugyanakkor -legalább is az én játékaimmal- nem igazán tapasztaltam problémákat, alt-tab is faszán ment mindegyik alatt, KDE-s disztrón, nyílt AMD driverrel. Most már kb. másfél éve csak Linux alatt játszom, mindennel is.
Egyébként még maga a Vulkan sem érte el azt a támogatottságot a játékfejlesztők körében, ahol a DirectX tart. Még mindig gyakori, hogy először azzal jön ki egy játék és utána kapja meg a Vulkan leképezőt.
Szóval bizonyos szempontból megalkuvó a Steam a Proton bevetésével, de ugyanakkor ez kellett hozzá, hogy gaming platformmá váljon a Linux.Kicsit vicces, de a nem túl rég megjelent Interstellar Space: Genesis játék fejlesztőinek a Steam-en én magyaráztam el, hogy hogyan lehet Linux kompatibilissá tenni a játékukat, mert nem ismerték a protont, azt hitték h. azzal nekik úgy külön szupportálni kellene a Linuxos verziót is. Aztán elmondtam nekik miről szól a dolog, még segítettem is technikai részletek megoldásában a feltöltés kapcsán, így most azóta is lehet játszani a játékukkal Linux alatt, protonnal. Szóval win-win, mi kaptunk egy újabb játékot, ők meg több potenciális vevőt.
Sonja: Wow, az érdekes lesz, bár eddig is gond nélkül ment a store. Mindegy, fejlesszék csak!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest