- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Na, nekem is megjött ez a 2493HM cucc. Nagyon igényes kialakítású, szinte már-már a szoba dísze. Viszont ez egy igazi pormágnes. Naponta kell törölgetni a hozzáadott szövettörlővel ha meg akarom tartani a fényes felületet. Szép, de kényes megoldás.
A 24" munkaterület hatalmas. Én egy 21"-os Trinitronos EIZO CRT helyére tettem be és azt mondhatom hogy nem bántam meg. Elsőre mondjuk szokatlan, de a Notebook-om 1280*800-as felbontása után már nem idegen ez a 16:10 képarány.
Játékoknál ha nem viszi a gép natívban akkor érdemes az 1440*900 vagy 1280*800 felbontásokkal próbálkozni mert ugyanaz a képarány mint 1920*1200-nál.
Az 1680*1050-es felbontás nálam sokkal mosottabb képet ad mint a többi amit felsoroltam, bár a képarány megegyezik ennek ellenére nem ajánlom.
A régebbi kizárólag 4:3-as felbontásokat támogató játékoknál két oldalt fekete függőleges csík van ami annyira nem zavaró. Nem úgy mint az hogy kizárólag 1600*1200-as felbontáson élvezhető a kép. A többin olyan mintha egy vízzel teli akvárium lenne a szemem és a monitor kijelzője között.
A hibái között én is elismerem a pocsék DivX,Xvid megjelenítés minőséget és azt hogy ha valaki a földről nézi az asztalra feltett monitor képet akkor a TN miatt szinte semmi sem látszik. Ezeken kívül semmi más problémát vagy hiányosságot nem vettem észre eddig.Ezért a 100e Ft pénzért ez egy alapjában véve jó monitor. Minimális kompromisszumokkal szinte mindenre alkalmas de nem szabad tőle a 200-300 e Ft-os kategória képminőségét elvárni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest