Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persie12
aktív tag
Én szeretek úgy játszani hogy megvan már startkor az összes kieg bizonyos játékoknál. Ezért is örültem volna ha olcsóbb az upgrade. Mondjuk van még pár játék a könyvtárban, szóval tudom pihentetni. Csak arra gondoltam hogy a Cyberpunkig kibekkelem ezzel talán, amennyi időm van mostanában játszani.Kerestem amúgy lemezes példányban és az az érdekes hogy újonnan sehol sem találtam, csak xboxra. Használtba is ritka gyöngyszem ahogy elnéztem.
Ja és még egy, érdemes lenne amúgy megvenni az upgradet, vagy csak ilyen himi humi dolgok vannak benne amik nem adnak hozzá a sztorihoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps5 lemezes megkímélt 1 hónap jótállás
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest