- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahhoz Polaris 2x kell, ez volt az egyik feature, mikor megjelentek az RX 5x0 kártyák.
"A másik fő újítás az energiatakarékosságot érte, amely két területen hoz lényeges változást. Egyrészt az új Polaris GPU-k áttervezett memóriavezérlőt kaptak, aminek célja az volt, hogy az eddigi, memóriára beállítható két órajelállapot helyett már három legyen elérhető. Ezek közül nyilván az egyik a minimum, míg a másik a maximum, amelyek eddig is elérhetők voltak, de mostantól van egy köztes beállítás, amelyet akkor aktiválhatnak a Radeonok, ha a felhasználó két kijelzőt köt a VGA-ra, viszont ezeken a kijelzőkön nem fut GPU-t terhelő alkalmazás. Erre azért volt szükség, mert az eddigi minimális memóriaórajel két kijelzővel már nem volt alkalmazható, ugyanis képhibákat eredményezne mindkét megjelenítőn, ha a memória órajele a minimum állapotról a maximumra kapcsolt volna és vissza. A köztes állapottal azonban ez a gond megoldódik, mivel ilyen formában a váltás nem két nagyon messze álló órajelérték között következik be, így az kevésbé megterhelő a rendszerre nézve, és emiatt már nem kell a memória órajelvezérlését kötelezően maximumra kényszeríteni."
Régi-új barát: az AMD RX 580/570 VGA-k tesztje -
Vajon én vagyok a béna, vagy olyan régiek a játékok, hogy ezekhez már nem is lesz adat a Frissítési tanácsadóban (Upgrade Advisor)?
mod: ja én rontok el valamit, cikkben pont van Sykrim, mint nálam is (Steam-es)
Overlay sem megy Skyrim közben (kidob desktopra, ott még egyszer Alt+R és megjelenik az asztalon az Overlay
), pedig leszedtem AMD által javasolt módon az előző drivert (18.10.1) és rendszergazdaként futtattam az újat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- CNC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Assetto Corsa Competizione
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest