- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Éppen játszok,csak néha nézek be ide... kb 3perc alatt találtam...
SLI-re tudtam volna azonnal,de mivel CF-et régen nem használtam így utána kellett néznem... Nem gondoltam,hogy időre megy akkor jobban csipkedtem volna magam...(#97) Abu85
Az ARMA2 egyáltalán nincs megoldva,az új radeonokhoz még nincs profil... -
TTomax
félisten
Tessék csak szét kell nézni... ennyit erről...
-
TTomax
félisten
Kerestem neked egyet.. ARMA 2...
#95) Abu85
Az alacsony terhelésnek vagy hatásfoknak az okai ennél jóval kuszábbak,amiket leírtál általános problémák,de vannak ennél nagyobb gondok is,mint pl amikor az engine egyáltalán nem AFR "barát"
Példaként tudom neked hozni Nv oldalról a BF2-öt,ahol a mai napig nincs normális sli skálázódás,és ennek nem a profil,vagy a gyenge cpu az oka.Úgy ahogy a vga piac szépen zsugorodik,úgy szorulnak ki ezek a megoldások a piacról,hiszen ki az aki rögtön kettő grafikus megjelenitöt vesz élből.
Az AMD ilyen téren jóval nyerőbb pozícióban van,hiszen tud egy PCB-re két gpu-t tokozni,nem is véletlen,hogy hetente jönnek a CF profilok,nekik ez kötelező... -
TTomax
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ALIENWARE Area-51 R5
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest