- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, közben megnéztem, és azokban is az a cortex proci van, csak a különbség az, hogy nem nagyon van rájuk olyan szoftver, ami ezt kihasználná. talán a navigáció, ha használod az ilyen 3D-s csicsás nézeteket.
Quasi_modo: akkor szerintem félre értettél valamit, Peat pont nem dicsőítette, hanem lehúzta (szerintem).
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #11 üzenetére
mondjuk akár tetszik a szifon, akár nem, jelenleg a piacon kapható egyik legerősebb hardver van benne a 3GS-ben. ami most eszembe jut, az egyedül a TG01 erősebb nála, de az meg alig kapható valahol.
ehhez képest meg ott van egy rakás processzor: snapdragon, tegra, cortex, meg ezek az új samsung cuccok... és senki nem használja. -
törölt tag
ez az S5PC110 vajon azonos azzal a procival, amit C110 néven hallottam emlegetni, vagy ez utóbbi még nem cortex a8? mert ha azonos, akkor elég jó esély van rá, hogy ilyen kerüljön az új Meizuba is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest