- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
departure
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi! Csak féltem meghajtani őket nehogy valami baj legyen, de szerencsére jól kötöttem be

-
MasterMark
titán
A jelölt valószínűleg a plusz, azt kösd az RCA középső részéhez. Mármint ahhoz, a részhez ami középen az a kis hegy. A másik a mínusz, azt a külső részéhez.
szerk.: De szerintem egyszerűbb ha szerzel egy RCA kábelt és levágod a végét, akkor az bemegy a hangfalba. Ott ugyanúgy a középső rész a plusz, a külső a mínusz. És akkor a másik vége szerelt lesz.
-
departure
csendes tag
Üdv,
Nem értek az elektronikiházok így kicsit hezitálok. Na szóval kaptam egy pár hangfalat amin a kábel vége levan blankolva és úgy lehet az erősítőbe dugni, az én erősítőm viszont RCA dugós, a kábelen vagy egy szürke csíkokkal jelölt és egy sima fekete, melyiket melyikrészéhez kell forrasztani az RCA dugónak ?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest