Hirdetés
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
RCPortal
üzenetére
Jogos a kioktatás, ennyit tudtam hogy nem benzinnel megy, csak nem tudtam minek nevezzem, ezért inkább így írtam, na meg a legtöbb helyen Robbanómotoros autóknak vannak hirdetve... de mindegy,
Tudnék még rá lehet szánni, 120-130ezerig, viszont így még mindig kérdés, hogy most akkor hosszabb távra, elektromos vagy esetleg üzemanyaggal működő éri meg jobban, az az melyikkel tudok többet menni kevesebb várakozással (akku feltöltése), vagy kevesebb pénzből (keveréket megvenni)
Nézzük így
Feltöltöm az akkut, megyek vele 15-20percet várok 1-2órát, és újra megyekVagy veszek mondjuk 4-5liter üzemanyagot, ami nem olcsó ahogy most így hirtelen rákerestem neten 4liter kb 6-8ezer FT ami 16-20%-os, és ezzel mennyit megy el? Nem tudom mennyit zabál a kis dög, nálunk van erdő, és föld út mellett lakom, szóval nem köves úton lenne használva hanem jó kis terepen, na meg az egyik srácnak van egy RC pályája 3utcával messzebb.
Buggy-k nem jönnek be, nekem inkább a testesebb autók tetszenek
, ha az áron múlik inkább gyűjtök még egy kicsit de akkor veszek egy RTR-t vagy pl vatera-n stb... csak akkor Truggy vagy Monster legyen, és működjön jól

Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, ha az áron múlik inkább gyűjtök még egy kicsit de akkor veszek egy RTR-t vagy pl vatera-n stb... csak akkor Truggy vagy Monster legyen, és működjön jól