Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
retikül
csendes tag
Lenne egy kérdésem, itt teszem fel, mert a másik topic egyáltalán nem pörög, remélem, hogy nem untatom vele a tisztelt társaságot, ezzel szopok már 2 napja.
Van egy Razer Naga-m, de a makrózásnál egy kicsit elakadtam.
A következő szeretném megoldani:
Egy olyan makró kéne, ami a Ctrl+Alt+Középső egér gombot tartja lenyomva, de csak addig amíg nyomom az adott funkciógombot. (pl. 1-est)Én ezt csak így tudtam megoldani: (de így nem jó)
Ctrl - Le
Alt - Le
MMB - Le
Ctrl - Fel
Alt -Fel
MMB - Fel(ez nem jó, mert így folymatosan "ki-be" nyomkodja a gombokat, nekem folyamatos lenyomás kéne)
vagy
Ctrl - Le
Alt - Le
MMB - Le(ez sem jó, mert ilyenkor ugyan folyamatosan nyomódik a három gomb, ahogy kell, de a funkciógomb elengedésekor is benyomva maradnak (értelem szerűen, mert nincs ami feloldja)
Nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni ebben, mert egyébként nem marad más, csak hogy írok a Razer-nek, de előbb teszek itt egy próbát.
Azt gondolnám, hogy kell, hogy legyen valami megoldás erre a dologra, csak én a hülye fejemmel nem jöttem rá.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bestbuy játékok
- Androidos tablet topic
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest